Zaradi te neumnosti je bila aretirana "instagramerka"

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
19-letnica se je sama predala kanadski policiji, sedaj jo čaka sojenje.
Oglej si celoten članek

V soboto je kanadska "instagramerka" Marcella Zoia na svojem profilu na spletni platformi Instagram objavila posnetek, v katerem z 45. nadstropja stolpnice v Torontu vrže stol. Iz posnetka je razvidno, da stol pristane izpred vhoda stavbe, k sreči nihče ni bil poškodovan.

Kakor piše Daily Mail je Zoia vrgla stol z balkona stanovanja, ki je bil najet prek spletne platforme Airbnb. Airbnb se je takoj odzval na dogodek in stopil v stik s kanadsko policijo: "Ogorčeni smo nad dejanji in brezsramno brezbrižnostjo do javne varnosti. Ukinili bomo vse račune, ki so povezani s tem incidentom in policiji nudili vso možno podporo pri preiskavi."

Policija identificirala storilko in zahtevala, da se preda

Dogodek je v Torontu ponovno podžgal tudi diskusijo o oddajanju stanovanj prek platforme Airbnb. Stanovanje, v katerem se je nahajala Zoia, je le eno od mnogih v stolpnici v lasti posameznika, ki jih oddaja prek platforme za kratkoročno najemanje.

S pomočjo javnosti je kanadska policija identificirala storilko, ki se je nato predala sama. V sredo so jo nato izpustili proti varščini v višini 2000 kanadskih dolarjev. "Sram jo je. Želela bi, da se nikoli ne bi zgodilo," je po izpustitvi povedal odvetnik 19-letnice.

Zoia je svoj Instagram profil po dogodko v soboto zbrisala, pred nekaj urami pa odprla novega.

Zoia se bo morala zagovarjati zaradi kaznivega dejanja ogrožanja človekovega življenja in zasebne lastnine ter kršenja javnega reda in miru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.