Svet
3814 ogledov

Zaradi te neumnosti je bila aretirana "instagramerka"

Toronto Pixabay
19-letnica se je sama predala kanadski policiji, sedaj jo čaka sojenje.

V soboto je kanadska "instagramerka" Marcella Zoia na svojem profilu na spletni platformi Instagram objavila posnetek, v katerem z 45. nadstropja stolpnice v Torontu vrže stol. Iz posnetka je razvidno, da stol pristane izpred vhoda stavbe, k sreči nihče ni bil poškodovan.

Kakor piše Daily Mail je Zoia vrgla stol z balkona stanovanja, ki je bil najet prek spletne platforme Airbnb. Airbnb se je takoj odzval na dogodek in stopil v stik s kanadsko policijo: "Ogorčeni smo nad dejanji in brezsramno brezbrižnostjo do javne varnosti. Ukinili bomo vse račune, ki so povezani s tem incidentom in policiji nudili vso možno podporo pri preiskavi."

Policija identificirala storilko in zahtevala, da se preda

Dogodek je v Torontu ponovno podžgal tudi diskusijo o oddajanju stanovanj prek platforme Airbnb. Stanovanje, v katerem se je nahajala Zoia, je le eno od mnogih v stolpnici v lasti posameznika, ki jih oddaja prek platforme za kratkoročno najemanje.

S pomočjo javnosti je kanadska policija identificirala storilko, ki se je nato predala sama. V sredo so jo nato izpustili proti varščini v višini 2000 kanadskih dolarjev. "Sram jo je. Želela bi, da se nikoli ne bi zgodilo," je po izpustitvi povedal odvetnik 19-letnice.

Zoia je svoj Instagram profil po dogodko v soboto zbrisala, pred nekaj urami pa odprla novega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcella Zoia (@zoiamarcella) on

Zoia se bo morala zagovarjati zaradi kaznivega dejanja ogrožanja človekovega življenja in zasebne lastnine ter kršenja javnega reda in miru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.