Zaradi vremena prespali v Ikei

Foto: Profimedia
Šest kupcev in dvajset zaposlenih se je bilo primorano v nakupovalnem centru družiti preko noči, pridružili so se jim še zaposleni bližnje trgovine.
Oglej si celoten članek

Do nepričakovanega dogodka je v danskem mestu Aalborg. V zelo kratkem času je zapadlo več kot 30 centimetrov snega, kar je zelo poslabšalo vozne razmere in nekaterim onemogočilo, da bi se vrnili na domove, piše Daily Mail. 

Ker bi jih pot domov utegnila spraviti v nevarnost, je Ikea šestim kupcem in dvajsetim zaposlenim omogočila, da so v njihovi trgovini prespali noč in zjutraj varno zapustili njihove prostore. Težav z namestitvijo niso imeli. 

"Spali smo v prvem nadstropju, kjer so razstavljene postelje, vzmetnice in sedežne garniture," je povedal vodja trgovine Peter Elmrose. Pred odhodom k počitku so skupaj večerjali, igrali so družabne igre in gledali program na televiziji. 

Danski mediji so dan zatem poročali, da so se kupcem in zaposlenim v Ikeini trgovini pridružili še zaposleni bližnje trgovine z igračami, ki so bili ravno tako ujeti na delovnem mestu zaradi slabega vremena. 

Edinstven dogodek je polnil spletna omrežja še ves dan. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:22 7. December 2021.

    Super - dobra postelja, mesne kroglice, malo zabave.

  • 11:31 3. December 2021.

    Pasja procesija. To je vredno članka? Govori se, da se človeški izločki v njihovih straniščih pozlatijo... Obsedenost z Ikeo je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.