Svet
2137 ogledov

Zaradi vremena prespali v Ikei

Ikea
Šest kupcev in dvajset zaposlenih se je bilo primorano v nakupovalnem centru družiti preko noči, pridružili so se jim še zaposleni bližnje trgovine.

Do nepričakovanega dogodka je v danskem mestu Aalborg. V zelo kratkem času je zapadlo več kot 30 centimetrov snega, kar je zelo poslabšalo vozne razmere in nekaterim onemogočilo, da bi se vrnili na domove, piše Daily Mail. 

Ker bi jih pot domov utegnila spraviti v nevarnost, je Ikea šestim kupcem in dvajsetim zaposlenim omogočila, da so v njihovi trgovini prespali noč in zjutraj varno zapustili njihove prostore. Težav z namestitvijo niso imeli. 

"Spali smo v prvem nadstropju, kjer so razstavljene postelje, vzmetnice in sedežne garniture," je povedal vodja trgovine Peter Elmrose. Pred odhodom k počitku so skupaj večerjali, igrali so družabne igre in gledali program na televiziji. 

Danski mediji so dan zatem poročali, da so se kupcem in zaposlenim v Ikeini trgovini pridružili še zaposleni bližnje trgovine z igračami, ki so bili ravno tako ujeti na delovnem mestu zaradi slabega vremena. 

Edinstven dogodek je polnil spletna omrežja še ves dan. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Naklonsky 09:22 07.december 2021.

    Super - dobra postelja, mesne kroglice, malo zabave.

  • PasjaProcesija 11:31 03.december 2021.

    Pasja procesija. To je vredno članka? Govori se, da se človeški izločki v njihovih straniščih pozlatijo... Obsedenost z Ikeo je bizarna.