Zastrupil partnerko v sedmem mesecu nosečnosti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Človeška neumnost včasih nima meja. To dokazuje tudi zadnji primer v sosednji Italiji, ki je šokiral javnost.
Oglej si celoten članek

V torek zvečer je bila na intenzivno nego v bolnišnico v Bologni sprejeta nosečnica v sedmem mesecu nosečnosti. Njeno stanje je bilo kritično, kmalu so ugotovili, da gre za zastrupitev. Nosečnico so na srečo rešili, zdravniki pa so včeraj za italijasnko tiskovno ganecijo Anso potrdili, da posledic ne bo imel niti otrok.

Razlog za zastrupitev pa tiči pri njenem 35-letnem partnerju oziroma očetu otroka. Ta je namreč včeraj v solzah priznal, da ji je podtaknil sredstvo za v pomivalni stroj. Želel se je namreč znebiti otroka, saj so se pojavile možnosti, da se otrok ne bo rodil zdrav.

O tem razmišljal dlje časa 

Strokovnjaki po pogovorih z očetom ugotavljajo, da so ga težave med nosečnostjo pahnile v veliko stisko in da je o takšnem dejanju razmišljal dlje časa. Sicer pa 35-letnika znanci in prijatelji opisujejo kot mirno osebo, ki je močno ljubila svojo partnerko. 

Osumljenec je zdaj v priporu, med zaslišanji pa bo moral pojasniti, ali je pri svojem dejanju sprejel tveganje, da bo zaradi njegovega dejanja umrla tudi njegova partnerica. V tem primeru bi bil kriv poskusa umora. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.