Svet
30 ogledov

Zastrupil partnerko v sedmem mesecu nosečnosti

Nosečnica in alkohol Profimedias
Človeška neumnost včasih nima meja. To dokazuje tudi zadnji primer v sosednji Italiji, ki je šokiral javnost.

V torek zvečer je bila na intenzivno nego v bolnišnico v Bologni sprejeta nosečnica v sedmem mesecu nosečnosti. Njeno stanje je bilo kritično, kmalu so ugotovili, da gre za zastrupitev. Nosečnico so na srečo rešili, zdravniki pa so včeraj za italijasnko tiskovno ganecijo Anso potrdili, da posledic ne bo imel niti otrok.

Razlog za zastrupitev pa tiči pri njenem 35-letnem partnerju oziroma očetu otroka. Ta je namreč včeraj v solzah priznal, da ji je podtaknil sredstvo za v pomivalni stroj. Želel se je namreč znebiti otroka, saj so se pojavile možnosti, da se otrok ne bo rodil zdrav.

O tem razmišljal dlje časa 

Strokovnjaki po pogovorih z očetom ugotavljajo, da so ga težave med nosečnostjo pahnile v veliko stisko in da je o takšnem dejanju razmišljal dlje časa. Sicer pa 35-letnika znanci in prijatelji opisujejo kot mirno osebo, ki je močno ljubila svojo partnerko. 

Osumljenec je zdaj v priporu, med zaslišanji pa bo moral pojasniti, ali je pri svojem dejanju sprejel tveganje, da bo zaradi njegovega dejanja umrla tudi njegova partnerica. V tem primeru bi bil kriv poskusa umora. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.