"Zažgal me je. Pohitite! Gorim!"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dvainpetdesetletnik zažgal in z nožem lovil nekdanjo partnerico.
Oglej si celoten članek

"Zažgal me je. Pohitite!!! Prosim, prosim, prosim! Gorim," to so bile besede 34-letne ženske, ki jo je na bencinski postaji v Miamiju zažgal moški, nato pa jo lovil z večjim nožem, o čemer smo poročali včeraj.

Zdaj so v javnost prišli posnetki klica na pomoč. Potem ko je reševalcem dejala, da jo je nekdanji partner zažgal, so jo ti vprašali, če potrebuje medicinsko pomoč. Odgovorila je: "Da, da, da!" Nato pa nadaljevala: "še vedno je zunaj. Ima nož. Zažgal me je."

Takoj za žrtvijo je pomoč poklical tudi eden od očividcev. "Tam je moški, ima nož. Okoli vhoda v trgovino 7 Eleven je požar."

Nasilna preteklost

Nekdanja partnerja sta imela že pred tem težave. Napadena je pred dvema tednoma vložila prošnjo za prepoved približevanja, saj jo je partner večkrat napadel, a je sodišče zaradi pomanjkanja dokazov njeno prošnjo zavrnilo.

Na zaslišanju po tokratnem napadu pa je njene besede potrdil tudi njen šef. "Ne dvomim v to, da je močna ženska. Vedno sem jo smatral kot tako. Žal mi je, da je bila njena moč na tako težki preizkušnji," je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.