Svet
52 ogledov

"Zažgal me je. Pohitite! Gorim!"

Ogenj Shutterstock
Dvainpetdesetletnik zažgal in z nožem lovil nekdanjo partnerico.

"Zažgal me je. Pohitite!!! Prosim, prosim, prosim! Gorim," to so bile besede 34-letne ženske, ki jo je na bencinski postaji v Miamiju zažgal moški, nato pa jo lovil z večjim nožem, o čemer smo poročali včeraj.

Zdaj so v javnost prišli posnetki klica na pomoč. Potem ko je reševalcem dejala, da jo je nekdanji partner zažgal, so jo ti vprašali, če potrebuje medicinsko pomoč. Odgovorila je: "Da, da, da!" Nato pa nadaljevala: "še vedno je zunaj. Ima nož. Zažgal me je."

Takoj za žrtvijo je pomoč poklical tudi eden od očividcev. "Tam je moški, ima nož. Okoli vhoda v trgovino 7 Eleven je požar."

Nasilna preteklost

Nekdanja partnerja sta imela že pred tem težave. Napadena je pred dvema tednoma vložila prošnjo za prepoved približevanja, saj jo je partner večkrat napadel, a je sodišče zaradi pomanjkanja dokazov njeno prošnjo zavrnilo.

Na zaslišanju po tokratnem napadu pa je njene besede potrdil tudi njen šef. "Ne dvomim v to, da je močna ženska. Vedno sem jo smatral kot tako. Žal mi je, da je bila njena moč na tako težki preizkušnji," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.