Zažgala svoja otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
24-letna mama samohranilka je, kot je potrdila policija, dva otroka dala v peč in ju zažgala.
Oglej si celoten članek

Čez lužo odmeva žalosten primer mlade mame, ki jo je policija prijela zaradi uboja svojih dveh sinov, dveletnega Keyanteja in enoletnega Ja'karterja, piše Daily Mail.

Kot je potrdila policija ju je mama v petek dala v peč in ju živa zažgala.

Policiji je svoje dejanje skušala opravičiti rekoč, da se ji je po očetovi smrti pred petimi leti močno porušilo psihično stanje, situacija pa se je še poslabšala, ko je morala nedavno v službi dati odpoved, saj ni mogla najti varuške, ki bi pazila na njene štiri otroke.

Žalostno Oče ubil sina zaradi nove partnerke

Po tem, ko je ubila svoja mala sinova, je 24-letnica opravila video pogovor z njunim očetom, ki je opazil, da se dogaja nekaj nenavadnega in poklical policijo.

Tretji sin nesrečne mame je bil v času zločina ravno tako v hiši, a se mu ni zgodilo nič, šestletna hči pa je bila pri starih starših.

"Od danes sem človek brez duše," je po dogodku izjavil skrušeni oče ubitih dečkov in dodal, da je finančno svoji nekdanji partnerki pomagal kolikor je lahko; otroka pa je, kot je poudaril, imel rad bolj od vsega na svetu.

Sojenje 24-letni mami se je že začelo; njeni družini prepovedujejo, da bi jo obiskali v zaporu, zaradi česar se bojijo zanjo; skrbi jih tudi, da se ne bi zatekla k samomoru.

Očim jeseniške deklice "Boš že videla svojo kri!"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:44 18. Oktober 2017.

    Naj le zgnije v zaporu..prasica

  • 10:36 18. Oktober 2017.

    Ne vem zakaj date sliko slovenske bele matere? Ta ki je to storila je bila po slikah v poročilih sodeč …

  • 09:42 18. Oktober 2017.

    Naj trpi hudič babji, naj okusi trpljenje, ki sta ga morala okusiti nedolžna otročka!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.