ZDA: Kdo je skrivnostni deček?

Foto: Žurnal24 (Foto: Policija države Maine)
Ameriška policija preiskuje identiteto dečka, starega štiri ali pet let, ki so ga našli mrtvega. Nihče ga namreč ne pogreša, umrl pa je v sumljivih okoliščinah.
Oglej si celoten članek

Policija ameriške zvezne države Maine je državljane prosila za pomoč pri identifikaciji dečka, ki so ga mrtvega našli pokritega z odejo pod drevesom v bližini meje s New Hampshirom.

Po poročanju CNN je policist Brian McDonough dejal, da je deček umrl v sumljivih okoliščinah in da so do zdaj prijeli že okoli sto podatkov, ki bi jim lahko pomagali pri identifikaciji dečka.

V državi Maine in New Hampshire namreč nihče ni sprožil iskanja za nesrečnim otrokom. Deček je bil visok 1,2 metra in težak okoli 20 kilogramov. Imel je modre oči in svetle lase, oblečen pa je bil v trenirko s kapuco, temne hlače in majico z napisom "Aviator".

"Ljudi prosimo, da nam pomagajo. Vsi delamo na tem primeru, da bi lahko vedeli, koga moramo obvestiti," je dejal prvi mož policije v Mainu Robert Williams.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.