Svet
1 ogledov

ZDA: Kdo je skrivnostni deček?

(Foto: Policija države Maine) Žurnal24 main
Ameriška policija preiskuje identiteto dečka, starega štiri ali pet let, ki so ga našli mrtvega. Nihče ga namreč ne pogreša, umrl pa je v sumljivih okoliščinah.

Policija ameriške zvezne države Maine je državljane prosila za pomoč pri identifikaciji dečka, ki so ga mrtvega našli pokritega z odejo pod drevesom v bližini meje s New Hampshirom.

Po poročanju CNN je policist Brian McDonough dejal, da je deček umrl v sumljivih okoliščinah in da so do zdaj prijeli že okoli sto podatkov, ki bi jim lahko pomagali pri identifikaciji dečka.

V državi Maine in New Hampshire namreč nihče ni sprožil iskanja za nesrečnim otrokom. Deček je bil visok 1,2 metra in težak okoli 20 kilogramov. Imel je modre oči in svetle lase, oblečen pa je bil v trenirko s kapuco, temne hlače in majico z napisom "Aviator".

"Ljudi prosimo, da nam pomagajo. Vsi delamo na tem primeru, da bi lahko vedeli, koga moramo obvestiti," je dejal prvi mož policije v Mainu Robert Williams.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.