Zdravnica nujne pomoči se je ob tem zločinu onesvestila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Moškega so obsodili na smrtno kazen.
Oglej si celoten članek

48-letni Belorus Viktar Sharhel je obsojen na smrtno kazen v svoji državi zaradi izredno okrutnega zločina; moški je do smrti pretepel in obglavil 8-mesečno deklico Ano. Kazen bo izvedel strelski vod.

V času zločina je bila mama dojenčka, Natalija Kolb, sicer morilčeva prijateljica, v hiši. Sodišče je njej dosodilo 25 let zapora, najvišjo kazen za ženske v Belorusiji, poročajo tamkajšnji mediji.  

Zločinca sta se opijala v stanovanju, ko ju je zmotil Leonid Kolb, dekličin oče. Naletel je na grozljiv prizor; njegova hčerkica je ležala v mlaki krvi, poleg trupla je bila njena glava.

Na obdukciji so odkrili, da je imela kar 46 poškodb na telesu, ubita je bila s kuhinjskim nožem. Ko je na prizorišče zločina prišla zdravnica nujne medicinske pomoči, je ob prizoru izgubila zavest.  

Oko za oko V Srbiji vse več ljudi za smrtno kazen

Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko je nedavno izpostavil, da bo še naprej odobraval smrtne obsodbe. V Belorusiji so sicer na referendumu leta 1996 izglasovali vrnitev usmrtitev. Zaporniki, obsojeni na smrt, pokleknejo, nato jih ustrelijo v glavo. Javnost ni obveščena glede datuma usmrtitve, ravno tako je skrivnost lokacija, kjer pokopljejo posmrtne ostanke.

Odkar se je Belorusija leta 1991 osamosvojila, so usmrtili več kot 400 moških.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:22 3. November 2019.

    In kako je že s kaznijo tistima dvema na Jesenicah? Zločin se lahko primerja....

  • 18:20 3. November 2019.

    In kako je že s kaznijo paru na Jesenicah ???????

  • 18:55 30. Oktober 2019.

    ..Zaporniki, obsojeni na smrt, pokleknejo, nato jih ustrelijo v glavo... _ Za kaj, je potreben ta humani ritual..?? Oni ga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.