Zdravnik tako močno udaril bolnika, da je ta umrl

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V Rusiji so sprožili preiskavo incidenta, v katerem je zdravnik tako močno udaril bolnika, da je ta v trenutku obležal mrtev.
Oglej si celoten članek

Incident, ki se je zgodil 29. decembra v bolnišnici v mestu Belgorod na jugu Rusije, je sprožil ogorčenje in še dodatne pomisleke tem, kaj vse se dejansko dogaja v ruskem javnem zdravstvu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Incident posnele kamere

Kot je videti na posnetku, ki so ga ujele varnostne kamere, je 56-letni bolnik najprej med posegom brcnil medicinsko sestro, nakar ga je zdravnik - že na prvi pogled močan in mišičast moški - v jezi odvlekel z mize za preglede in iz sobe. Ko se je bolnik čez nekaj časa vrnil, pa ga je zdravnik s pestjo tako močno udaril v glavo, da je nemudoma obležal mrtev. Truplo nato odnesejo in hitro počistijo kri.

Po mnenju preiskovalcev naj bi bil zdravnik sicer kriv le uboja iz malomarnosti, za kar mu grozi dve leti zaporne kazni. Jelena Kozireva iz lokalnega preiskovalnega urada je dejala, da v zdravnikovem dejanju niso prepoznali slabega namena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 21:36 12. Januar 2016.

    Slovenceljni ste v prvi vrsti najbolj potrebni služenja vojaškega roka, da končno postanete pravi moški. Sluh vam lahko brez težav …

  • 14:19 11. Januar 2016.

    pregled sluha nebi škodil

  • 14:17 11. Januar 2016.

    za moje pojme je to umor ... zdravnik bi moral za zapahe za 20 let in več ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.