Svet
25 ogledov

Zdravnik tako močno udaril bolnika, da je ta umrl

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:00 09.januar 2016.

    Kolikor jz vidm je preminuli bolnik naredil en korak v sobo zato da bi videl če je njegov prijatelj/znanec v redu ker ga je zdravnik napadel. Ko je zdravnik videl da je ta bolnik spet vstopil v sobo ga je ...prikaži veče (po moje čisto neupravičeno sicer, razen če so v ozadju še kakšne okoliščine za katere ne vemo) ga je usekal tako močno da je zelo trdo padel na tla in mu verjetno strl možgane. Tist pok lobanje se prov grozljivo sliši.....

  • Dolfi 18:45 09.januar 2016.

    To je bil čisti umor! Zdravnik ni bil ogrožen, da bi se branil, pač pa je sam napadal!

  • UnNormal 22:01 09.januar 2016.

    Napravil je res v ordinaciji? Očitno se meni ne prikazuje enak video. o.O

  • principiumnovum 12:37 10.januar 2016.

    No, točno o takih slovenclnih sem govorila, kot si ti. Ko je treba pijan kričat na žensko in jo pretepat takrat si heroj, ko je bilo pa treba vojaški rok odslužit si imel pa platfus, astmo in polno gofljo izgovorov ...prikaži več ter človekovih pravic. Ko je bilo treba domovini odslužit dolg si se izgovarjal na ugovor vesti, ne bi pa imel težav z žaljenem in pretepanjem nas žensk. Točno o takšnih pezdetih sem govorila, kot si ti. Zaradi tašnih kot si ti je abortus pametna stvar.

  • erikkk 14:17 11.januar 2016.

    za moje pojme je to umor ... zdravnik bi moral za zapahe za 20 let in več ...

  • erikkk 14:19 11.januar 2016.

    pregled sluha nebi škodil

  • principiumnovum 21:36 12.januar 2016.

    Slovenceljni ste v prvi vrsti najbolj potrebni služenja vojaškega roka, da končno postanete pravi moški. Sluh vam lahko brez težav pregledajo tam.

  • principiumnovum 21:34 09.januar 2016.

    Sliši se ropot vrat ob steno, ne pa pok lobanje. Ni ti treba po eldeesarsko meglit in napihovati zadeve. Če mene vprašaš je prav, da sta jih dobila. Mene še nikoli ni nobeden doktor napadel niti se nobena medicinska sestra ...prikaži več ni rabila braniti pred mano. Mi na kraj pameti ne pride, da bi brcnila medicinsko sestro. Sploh si ne predstavljam, kakšna eldeesarska golazen moraš biti, da greš brcniti medicinsko sestro in jo mora nato zdravnik zaščititi ter lastnoročno odstraniti drhal ven iz ordinacije.

  • principiumnovum 21:36 09.januar 2016.

    Kakšen umor? Kaj je s tabo? Napravil je red v ordianciji in vrgel ven ta dva izmečka, ki sta motila delo ter ogrožala medicinsko sestro. Zasluži si medaljo, ker se je izpostavil, zaščitil žensko ter se zoperstavil dvema napadalcema. Ne ...prikaži več vem, kaj se vi mevže asmatične, platfuserske golašate. Če še za v slovensko vojsko niste bili, ker niste pravi možje, ne pričakujte da so rusi potem isti pezdetje kot vi.

  • principiumnovum 22:50 09.januar 2016.

    Ne vem, kateri video se tebi prikazuje, najbrž pa uporabljaš pezdetovske leče, da ne vidiš pravilno. Doktor prvega nasilneža pospremi ven, drugi (modre hlače in črna jakna) pa ga nato napade iza hrbta. Ko se doktor brani pred drugim napadalcem, ...prikaži več se prvi nasilnež vrne v ordinacijo pomagati drugemu smradu. Situacija je čista kot solza. Gre za čisti primer zaščite medicinske sestre in samozaščite pred dvema smradoma. No, ti, ki pa imaš verjetno polno gofljo izgovorov, ko se je potrebno izpostaviti in zaščititi žensko, bi se verjetno postavil še na stran nasilnežev in jima celo pomagal posiliti med.sestro. Ja... Takšni ste slovenci. Še za v slovensko vojsko niste.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:56 10.januar 2016.

    Če s takim veseljem udrihaš po slovencih in Sloveniji potem pa pokaj iz države. Noben te ne sil da si tle. Tud nimaš nobene potrebe po obiskovanju strani slovenskih novic ker te so itak vsi od Murgl pa Janše, pa ...prikaži več skritih ameriških lobijev ane? Po vsem tem sploh nevem zakaj se obremenjuješ z slovenci in Slovenijo. Če bi imel rad orožje pejt v Ameriko tm potem "ščiti" medicinske sestre z nesorazmernimi odzivi. Če te nekdo v množici brcne ga boš šel ubit ane?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.