Zdravniki trimesečnemu dojenčku niso mogli pomagati

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ob prihodu v bolnišnico je bilo za otroka že prepozno.
Oglej si celoten članek

Starša sta poklicala v bolnišnico v Nišu zaskrbljena, ker je njun trimesečni dojenček zavračal hrano. Naročili so jima, naj otroka čim prej pripeljeta k zdravniku. 

Ko sta starša z otrokom prišla v bolnišnico, je zdravnik lahko le potrdil smrt dojenčka. Obvestil je policijo, ki je odšla tudi na dom para. Tam so našli še dva zelo premražena otroka. 

"Takoj ko smo bili obveščeni o dogodku, smo poskrbeli za druga dva otroka," je za blic.rs povedala tamkajšnja direktorica centra za socialno delo Snežana Nikolić. "Preiskava je v teku. Odrejena je tudi obdukcija preminulega otroka, da bi ugotovili točen vzrok smrti." 

Starejša otroka, stara 3 in 2 leti, sta v slabem zdravstvenem stanju in so ju odpeljali na zdravljenje v niško bolnišnico. Policija je 33-letnemu moškemu in 28-letni ženski odvzela prostost zaradi suma zanemarjanja otrok. Policija sumi, da sta starša otroka namenoma pustila na mrazu. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.