Saj ni res, pa je: Skopal je tunel, da bi oropal banko, sledilo je tole ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Italijan je bil rešen iz porušenega predora v bližini Vatikana. Policija sumi, da si je kopal pot v banko.
Oglej si celoten članek

Gasilci so potrebovali osem ur, da so rešili Italijana izpod ceste. Moški trenutno okreva v bolnišnici. Vseeno pa se bo moral izkopati iz težav, saj ga je policija aretirala, ko se je še z enim moškim upiral aretaciji. Policija prav tako meni, da je bil moški del tolpe, ki je poskušala vlomiti v banko.

"Dogodek še vedno preiskujemo. Ne izključujemo možnosti, da so bili tatovi," je povedal policijski govornik za agencijo AFP.

Oba moška sta bila aretirana tudi zaradi poškodbe javne lastnine.

Lokalni mediji so prepričani, da je motiv jasen, saj se predor nahaja zraven banke. Prav tako se je dogodek pripetil malo pred praznikom, ko je večina mesta prazna.

dezurni@styria-media.si

Svet Ogoljufala mamo za več kot 100 milijonov Slovenija Med ropom storilca grozila z nožem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:57 13. Avgust 2022.

    Očitno je pri gledanju filma The Ladykillers dobil idejo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.