Slovenija > Črna kronika
579 ogledov

Med ropom storilca grozila z nožem

Ropar z nožem Profimedia
Policisti PU Ljubljana so v ponedeljek obravnavali dva ropa, pri katerih sta storilca grozila z nožem.

Po poročanju PU Ljubljana je v ponedljek dopoldne naprej prišlo do ropa v Medvodah v pekarni, nato pa še v cvetličarni, kjer je moški od prodajalk zahteval denar. Zgolj pri drugem ropu je moškemu uspelo pridobiti nekaj drobiža. Moški naj bi bil star med 30 in 40 let, izredno suhe postave, rjavih las, pri sebi je imel nahrbtnik. 

Ponoči pa je prišlo do ropa v Mostah, kjer je neznanec kradel dele kolesa, pri čemer ga je zalotil lastnik. Lastnik je zahteval predmete nazaj, takrat pa je moški izvlekel nož in pozval lastnika k pretepu. S kraja se je nato odpeljal s kolesom. Moški je star med 30 in 35 let, visok okoli 185 centimetrov in zelo suhe postave. Ima rjave lase z delno plešo, pri sebi je imel nahrbtnik ter kolo, na katerem je imel več nakupovalnih vrečk. 

V dogodkih ni bilo poškodovanih. V obeh primerih policisti storilca še iščejo. 

Kolo Pri nas Slovenija Zasledovala sta ju s kolesi, ju napadla in oropala Kino ljubljana Slovenija Ljubljana: Uslužbenki v kinu zagrozil, da ima pištolo in jo skušal oropati
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.