Želela je postati misica

Nekaj dni pred izborom za miss Kolumbije, na katerem je 22-letna Maria Fernanda Nunez pričakovala visoko uvrstitev, jo je neznanec na ulici polil s kislino.
Oglej si celoten članek

Maria Fernanda Nunez se je dlje časa pripravljala na izbor za miss Kolumbije, njene sanje o zmagi pa so bile uničene v enem samem dnevu. Ko se je Maria vračala z vaje proti domu, jo je napadel neznanec in polil s kislino.

Moški se je pripeljal z motorjem, mladenko zalil s kislino in se hitro odpeljal naprej. Maria je obstala na ulici in kričala od bolečine, medtem ko je kislina razjedala njen obraz. Trenutno hudo poškodovana leži v bolnišnici in zdravniki pravijo, da bodo posledice napada ostale vidne, poroča 24sata.

"Zelo hudo je poškodovana. Ta pošast jo je brezobzirno napadla. Nihče ne ve, zakaj je to storil. Uničil je življenje mladega dekleta," je rekla organizatorka tekmovanja za miss, Patricia Fernandez. Dogodek je pretresel vso državo in tekmovanje so preložili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.