Svet
10 ogledov

Želela je postati misica

Nekaj dni pred izborom za miss Kolumbije, na katerem je 22-letna Maria Fernanda Nunez pričakovala visoko uvrstitev, jo je neznanec na ulici polil s kislino.

Maria Fernanda Nunez se je dlje časa pripravljala na izbor za miss Kolumbije, njene sanje o zmagi pa so bile uničene v enem samem dnevu. Ko se je Maria vračala z vaje proti domu, jo je napadel neznanec in polil s kislino.

Moški se je pripeljal z motorjem, mladenko zalil s kislino in se hitro odpeljal naprej. Maria je obstala na ulici in kričala od bolečine, medtem ko je kislina razjedala njen obraz. Trenutno hudo poškodovana leži v bolnišnici in zdravniki pravijo, da bodo posledice napada ostale vidne, poroča 24sata.

"Zelo hudo je poškodovana. Ta pošast jo je brezobzirno napadla. Nihče ne ve, zakaj je to storil. Uničil je življenje mladega dekleta," je rekla organizatorka tekmovanja za miss, Patricia Fernandez. Dogodek je pretresel vso državo in tekmovanje so preložili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.