Želi odškodnino za seks z Berlusconijem

Foto: Italian Prime Minister Silvio Berlusconi gestures as he makes a speech during a
Foto: Italian Prime Minister Silvio Berlusconi gestures as he makes a speech during a
Maroška manekenka Imane Fadil zahteva odškodnino, ker naj bi bila prisiljena v spolne odnose z italijanskim premierjem Silviom Berlusconijem.
Oglej si celoten članek

Fadil je odškodnino zahtevala danes med sodnim procesom proti trem sodelavcem nekdanjega italijanskega premiera Silvia Berlusconija zaradi novačenja žensk za "bunga bunga" zabave v njegovi vili. 

Bilo ej slabo za biznis

Odvetnica modela Danila Di Domenico je pred sodiščem danes poudarila, da je njena stranka zaradi vpletenosti v afero izgubila veliko poslov na televiziji in v modi, saj je povsod poznana le kot "bunga bunga" dekle. Zato meni, da si zasluži odškodnino.

27-letna Maročanka trdi, da je od Berlusconija prejela 2000 evrov gotovine, potem ko se je večkrat udeležila večernega dogajanja v njegovi vili. Berlusconi naj bi ji tudi obljubil delo na enem od njegovih televizijskih kanalov. "Bila sem zavedena, nimam dela in plačujem zelo visoko najemnino," sedaj pravi Fadilova.

Kmalu razsodba o Ruby

Razsodba v primeru proti trojici, ki naj bi novačila prostitutke za Berlusconija, naj bi bila znana 12. julija. Že 24. junija pa se bo predvidoma zaključilo sojenje v primeru Ruby proti Berlusconiju, v katerem je nekdanji premier obtožen spolnih odnosov z mladoletno prostitutko in zlorabe položaja. Tožilci zanj zahtevajo šestletno zaporno kazen in dosmrtno prepoved opravljanja javnih funkcij.
Berlusconija je prejšnji mesec sodišče že spoznalo za krivega davčne utaje, a se je na obsodbo pritožil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:45 15. Junij 2013.

    pravilno!!! ...pa da ne bi mislu, da je pri nas kaj drugače!!!!!!!!!

  • 22:49 14. Junij 2013.

    Plačaj baraba, če si močil na naročilnico, plačaj račun spaka nagravžna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.