Svet
15 ogledov

Želi odškodnino za seks z Berlusconijem

Italian Prime Minister Silvio Berlusconi gestures as he makes a speech during a Italian Prime Minister Silvio Berlusconi gestures as he makes a speech during a
Maroška manekenka Imane Fadil zahteva odškodnino, ker naj bi bila prisiljena v spolne odnose z italijanskim premierjem Silviom Berlusconijem.

Fadil je odškodnino zahtevala danes med sodnim procesom proti trem sodelavcem nekdanjega italijanskega premiera Silvia Berlusconija zaradi novačenja žensk za "bunga bunga" zabave v njegovi vili. 

Bilo ej slabo za biznis

Odvetnica modela Danila Di Domenico je pred sodiščem danes poudarila, da je njena stranka zaradi vpletenosti v afero izgubila veliko poslov na televiziji in v modi, saj je povsod poznana le kot "bunga bunga" dekle. Zato meni, da si zasluži odškodnino.

27-letna Maročanka trdi, da je od Berlusconija prejela 2000 evrov gotovine, potem ko se je večkrat udeležila večernega dogajanja v njegovi vili. Berlusconi naj bi ji tudi obljubil delo na enem od njegovih televizijskih kanalov. "Bila sem zavedena, nimam dela in plačujem zelo visoko najemnino," sedaj pravi Fadilova.

Kmalu razsodba o Ruby

Razsodba v primeru proti trojici, ki naj bi novačila prostitutke za Berlusconija, naj bi bila znana 12. julija. Že 24. junija pa se bo predvidoma zaključilo sojenje v primeru Ruby proti Berlusconiju, v katerem je nekdanji premier obtožen spolnih odnosov z mladoletno prostitutko in zlorabe položaja. Tožilci zanj zahtevajo šestletno zaporno kazen in dosmrtno prepoved opravljanja javnih funkcij.
Berlusconija je prejšnji mesec sodišče že spoznalo za krivega davčne utaje, a se je na obsodbo pritožil.

Komentarjev 2
  • 1111 12:45 15.junij 2013.

    pravilno!!! ...pa da ne bi mislu, da je pri nas kaj drugače!!!!!!!!!

  • Šemefuky 22:49 14.junij 2013.

    Plačaj baraba, če si močil na naročilnico, plačaj račun spaka nagravžna.