Žensko na plaži ugriznila kača: "Bilo je veliko krvi"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Obiska plaže v Splitu ne bo pozabila.
Oglej si celoten članek

Romunka s prebivališčem v Splitu zadnjega obiska plaže ne bo tako hitro pozabila. Na plaži jo je ugriznila kača. 

"V kopalkah sem ležala na plaži, ko je zazvonil telefon. Odločila sem se umakniti v senco bližnjega drevesa. Pogovarjala sem se, ko sem na enkrat začutila močno bolečino. Ko sem pogledala nogo, sem videla kačo, ki se je umaknila v bližnji grm," je za medij Dalmacija Danas povedala nesrečnica. 

"Bilo je veliko krvi. Izkazalo se je, da me je kača ugriznila ravno v veno. Takrat me od adrenalina ni nič bolelo. Uspelo mi je priti do avta in se odpeljati v bolnišnico. Po pregledu mi je zdravnik dejal, da ne gre za strupeno kačo, zaradi česar mi je odleglo," je povedala. Rano so ji razkužili, da ne bi prišlo do kakšne okužbe. 

Kot je še dodala, ne vedo, za kakšno kačo je šlo, saj je samo na podlagi ugriza to težko določiti. 

dezurni@styria-media.si
 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MS
    09:47 30. Junij 2022.

    "Bilo je veliko krvi. Izkazalo se je, da me je kača ugriznila ravno v veno. Po pregledu mi je zdravnik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.