Zgodaj zjutraj ubili policista, drugi je ranjen

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Do incidenta je prišlo zjutraj nekaj pred peto uro.
Oglej si celoten članek

V sarajevskem naselju Alipašino Polje je nasproti nakupovalnega centra zjutraj prišlo do incidenta med policijo in za zdaj še neznanimi storilci, poročajo tamkajšnji mediji.

Kot piše Dnevni avaz je policijska patrulja naletela na storilce, ki so nameravali ukrasti avtomobil, kar sta jim policista želela preprečiti.

Storilci so pri tem uporabili strelno orožje, kot poroča omenjeni portal, kalašnikovke, in pri tem enega policista ubili. Drugi policist je hudo ranjen, zdravniki se za njegovo življenje še borijo.

Ukrepali bodo Policisti opozarjajo: Naša toleranca bo ničelna

Slovenija Slovenski policisti bodo dobili električne paralizatorje

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:30 26. Oktober 2018.

    Bosna, još uvijek si samo bosna..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.