Slovenija
6726 ogledov

Policisti opozarjajo: Naša toleranca bo ničelna

policijski posnetek hitrost PU Maribor
Policisti bodo na kritičnem odseku permanentno izvajali nadzor prometa ter zoper voznike ukrepali.

Na kritičnem cestnem odseku Ptuj - Slovenska Bistrica, kjer je samo letos umrlo že 5 oseb, vozniki še vedno vozijo mnogo prehitro, opozarjajo policisti. Da njihove besede držijo, potrjujejta tudi fotografiji, ki so jih priložili objavi. 

"Predvsem je zaskrbljujoča hitrost vozil v križišču glavne ceste in regionalne ceste za Kungoto pri Ptuju, kjer je omejitev hitrosti 50 km/h. Tam zaznavamo hitrosti, ki so za kar več kot 50 km/h večje od največje dovoljene hitrosti," razmere na odseku opisujejo policisti. Poleg tega veliko voznikov vozi pod vplivom alkohola.  

"Z namenom, da bi zmanjšali hitrosti vožnje vozil in da bodo vozniki spoštovali prometne predpise, bomo policisti tudi v prihodnje na tem kritičnem odseku permanentno izvajali nadzor prometa ter zoper voznike, ki kršijo cestno prometne predpise odločno represivno ukrepali. Pri opisanih prekrških bo naša toleranca ničelna," napovedujejo policisti. 

prometna nesreča Šikole Huda nesreča Slovenija Trčila dva avtomobila, trije mrtvi, dva poškodovana

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.