Živi supermagnet

Foto: Reuters Muhibija Buljubašić Foto: Reuters Muhibija Buljubašić Foto: Reuters Muhibija Buljubašić Foto: Reuters Muhibija Buljubašić Foto: Reuters Muhibija Buljubašić Foto: Reuters Muhibija Buljubašić Foto: Reuters Muhibija Buljubašić
Na 56-letnega Muhibijo Buljubašića se stvari dobesedno lepijo.
Oglej si celoten članek

Moški iz Srebrenika deluje kot magnet, vendar se na njegovo telo poleg kovinskih predmetov "lepijo" keramični krožniki, telefoni in daljinski upravljalniki.

Svoj talent – tako "privlačnost" pripisuje svoji posebni energiji – je odkril po naključju. Če se je sprehodil mimo televizijskega zaslona, se je najprej slišalo prasketanje, koža se mu je napela, pri starejših televizijah pa je povzročil celo motenje slike, piše 24sata.hr. 

V družbi je vedno v središču zanimanja."Na vsaki zabavi me prosijo, naj se slečem, da bi lahko name polagali različne predmete. Enkrat se je mladina spomnila, da bi vame metali zamaške steklenic. Prav vsi so se prilepili name," je dejal. S talentom se ne namerava finančno okoristiti, želi pa priti v Guinnessovo knjigo rekordov.

Zdravnik kakšnih posebnih pojasnil za njegove sposobnosti ni imel, svetoval pa mu je, naj se ob nevihtah umakne v hišo. Buljubašić sicer želi premagati Ukrajinca, ki je nase postavil 53 žlic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.