Svet
11 ogledov

Živi supermagnet

Muhibija Buljubašić
1/7
Reuters
Na 56-letnega Muhibijo Buljubašića se stvari dobesedno lepijo.

Moški iz Srebrenika deluje kot magnet, vendar se na njegovo telo poleg kovinskih predmetov "lepijo" keramični krožniki, telefoni in daljinski upravljalniki.

Svoj talent – tako "privlačnost" pripisuje svoji posebni energiji – je odkril po naključju. Če se je sprehodil mimo televizijskega zaslona, se je najprej slišalo prasketanje, koža se mu je napela, pri starejših televizijah pa je povzročil celo motenje slike, piše 24sata.hr. 

V družbi je vedno v središču zanimanja."Na vsaki zabavi me prosijo, naj se slečem, da bi lahko name polagali različne predmete. Enkrat se je mladina spomnila, da bi vame metali zamaške steklenic. Prav vsi so se prilepili name," je dejal. S talentom se ne namerava finančno okoristiti, želi pa priti v Guinnessovo knjigo rekordov.

Zdravnik kakšnih posebnih pojasnil za njegove sposobnosti ni imel, svetoval pa mu je, naj se ob nevihtah umakne v hišo. Buljubašić sicer želi premagati Ukrajinca, ki je nase postavil 53 žlic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.