Zlomljeni dve kosti v nogi, pa je brez mavca prišepal na oder

Foto: youtube Vladimir Putin in Milan Bandić
Zagrebški župan je šel v Moskvo na obisk k Putinu v hudih mukah.
Oglej si celoten članek

Zagrebški župan Milan Bandić si je prejšnji četrtek med obhodom gradbišč na cestah zlomil dve kosti v nogi, a ni dovolil, da bi mu zdravniki na nogo dali mavec. Pred ruskega predsednika Vladmirja Putina namreč ni želel z gipsom.

"K Putinu ne moreš z gipsom," se je pošalil nekdanji Bandićev sodelavec, ki je za index.hr potrdil, da si je zlomil nogo in zakaj so ga z gipsom pred zagrebško bolnišnico videli šele danes.

Bandića je Putin v nedeljo na slovesnosti v Kremlju odlikoval z Redom prijateljstva. Kako je Bandić šepal z zlomljeno nogo, lahko vidite na posnetku.

To ni bilo prvič, da zagrebški župan ni upošteval zdravniških nasvetov. Pred leti ni počival po operaciji sinusov, nato pa zaradi močne krvavitve pristal na urgenci, poroča index.hr.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.