Znana povezava turistov na dnu Krke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Potrjena povezava utopljenih turistov, ki sta se držala za roke.
Oglej si celoten članek

Korejska turista, ki so ju našli na dnu reke v Nacionalnem parku Krka, sta bila oče in hči. Glede na informacije korejskega Ministrstva za zunanje zadeve je bil oče v svojih petdesetih letih, hčerka pa v dvajsetih.

Korejsko veleposlaništvo v Zagrebu je vest potrdilo in dodalo, da je družina pokojnih turistov že obveščena o tragediji. Njune posmrtne ostanke bodo zadržali na Hrvaškem, dokler ne bo dokončana obdukcija.

Kot je znano, na območju Nacionalnega parka pri Šibeniku je v soboto prišlo do tragedije, v kateri sta umrla južnokorejska turista. Na globini treh metrov je njuni trupli opazil potapljač. Ko so ju potegnili na plano, jima ni bilo več pomoči.

Še vedno ni znano, kaj je bil razlog smrti, hrvaški mediji pa ugibajo, da je prišlo do temperaturnega šoka. Področje, kjer so ju našli, ni nevarno za kopanje.

Foto: Profimedia Slapovi Krke

Z roko v roki Nove podrobnosti skrivnostne smrti para, ki so ju našli na dnu Krke

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:37 12. Avgust 2019.

    3 m voda pa res ni nevarna za morebitno utopitev, še posebej če si neplavalec !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.