Znano je, kaj se je zgodilo z dečkom

Po včerajšnjih različnih informacijah je avstralska vlada danes dala uradno izjavo.
Oglej si celoten članek

Avstralska vlada je potrdila, da je pogrešan sedemletni deček Julian Alessandro Cadman umrl v napadu na ulici La Rambla v Barceloni.

V izjavi, ki jo je podalo avstralsko ministrstvo za zunanje zadeve, so navedli, da je bil deček na turističnem obisku Barcelone z mamo.  

Dva dni nazaj smo poročali, da svojci po terorističnem napadu pogrešajo sedemletnega dečka iz Avstralije. Julian se je z mamo sprehajal po La Rambli, ko je med pešce zapeljal kombi, mama pa je bila v napadu huje poškodovana in so jo svojci našli v bolnišnici. 

Včeraj so nekateri španski in drugi tuji mediji napačno navajali, da so dečka živega našli v eni od barcelonskih bolnišnic. Informacija se je žal izkazala za napačno, deček je ena od 13 žrtev napada.

O izginulem dečku je spregovorila tudi britanska premierka Theresa May, saj je Julianov dedek britanski državljan, ki živi v Avstraliji.  V petek je dejala, da britanske oblaasti zbirajo informacije o pogrešanem dečku, ki ima dvojno državljanstvo, saj je z mamo pred tem živelv Kentu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.