Svet
13555 ogledov

Znano je, kaj se je zgodilo z dečkom

Julian Cadman
Po včerajšnjih različnih informacijah je avstralska vlada danes dala uradno izjavo.

Avstralska vlada je potrdila, da je pogrešan sedemletni deček Julian Alessandro Cadman umrl v napadu na ulici La Rambla v Barceloni.

V izjavi, ki jo je podalo avstralsko ministrstvo za zunanje zadeve, so navedli, da je bil deček na turističnem obisku Barcelone z mamo.  

Dva dni nazaj smo poročali, da svojci po terorističnem napadu pogrešajo sedemletnega dečka iz Avstralije. Julian se je z mamo sprehajal po La Rambli, ko je med pešce zapeljal kombi, mama pa je bila v napadu huje poškodovana in so jo svojci našli v bolnišnici. 

Včeraj so nekateri španski in drugi tuji mediji napačno navajali, da so dečka živega našli v eni od barcelonskih bolnišnic. Informacija se je žal izkazala za napačno, deček je ena od 13 žrtev napada.

O izginulem dečku je spregovorila tudi britanska premierka Theresa May, saj je Julianov dedek britanski državljan, ki živi v Avstraliji.  V petek je dejala, da britanske oblaasti zbirajo informacije o pogrešanem dečku, ki ima dvojno državljanstvo, saj je z mamo pred tem živelv Kentu. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.