Znano, zakaj je umrla 15-letna turistka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Obdukcija je pokazala vzrok smrti.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da je 4. avgusta neznano kam izginila 15-letna britanska turistka Nora Quoirin, ki so jo nazadnje videli v njeni sobi v turističnem središču Dusan. 

Policija je v začetku tedna v bližini omenjenega turističnega središča našla truplo, za katerega se je izkazalo, da pripada 15-letnici. 

Starši so prepričani, da je bilo dekle ugrabljeno, a preiskava ni potrdila nasilne smrti. Obdukcija 15-letnice je pokazala, da so bile vzrok smrti notranje krvavitve, ki sta jih najverjetneje povzročila lakota in stres. 

Grozljivo Izginila 15-letna turistka, našli truplo

Policija ni našla nobenih dokazov, ki bi nakazovali na ugrabitev; dekle je najverjetneje umrlo zaradi lakote in stresa, potem ko je sedem dni preživela v malezijski džungli.

V iskanju 15-letnice je sodelovalo okrog 350 ljudi. Starša sta za pomoč pri iskanju ponudila tudi denarno nagrado v višini deset tisoč funtov, a žal tudi to ni pomagalo, da bi njuno hčer našli živo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.