Svet
42724 ogledov

Znano, zakaj je umrla 15-letna turistka

Nora Quoirin Facebook
Obdukcija je pokazala vzrok smrti.

Poročali smo že, da je 4. avgusta neznano kam izginila 15-letna britanska turistka Nora Quoirin, ki so jo nazadnje videli v njeni sobi v turističnem središču Dusan. 

Policija je v začetku tedna v bližini omenjenega turističnega središča našla truplo, za katerega se je izkazalo, da pripada 15-letnici. 

Starši so prepričani, da je bilo dekle ugrabljeno, a preiskava ni potrdila nasilne smrti. Obdukcija 15-letnice je pokazala, da so bile vzrok smrti notranje krvavitve, ki sta jih najverjetneje povzročila lakota in stres. 

Nora Quoirin Grozljivo Svet Izginila 15-letna turistka, našli truplo

Policija ni našla nobenih dokazov, ki bi nakazovali na ugrabitev; dekle je najverjetneje umrlo zaradi lakote in stresa, potem ko je sedem dni preživela v malezijski džungli.

V iskanju 15-letnice je sodelovalo okrog 350 ljudi. Starša sta za pomoč pri iskanju ponudila tudi denarno nagrado v višini deset tisoč funtov, a žal tudi to ni pomagalo, da bi njuno hčer našli živo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.