Znorel zaradi skenirane moškosti

Foto: Žurnal24 44-letni Rolando Negrin je pretepel sodelavca, zaradi česar so ga aretirali. (Fo
Uslužbencu zvezne uprave za varnost v prometu je prekipelo, potem ko so ga sodelavci, ki so si med urjenjem s telesnimi skenerji ogledali njegovo menda majhno moškost, nenehno zbadali.
Oglej si celoten članek

Telesni skenerji so sporni od samega začetka, saj človeka dobesedno slečejo in ničesar ne prepustijo domišljiji. Njihova splošna uvedba je postala aktualna, potem ko je Nigerijec Umar Faruk Abdulmutalab lani za božič poskušal razstreliti potniško letalo nad Detroitom z bombo, ki jo je imel v spodnjih hlačah.

Zagovornike pravice do zasebnosti je nemudoma zaskrbelo, da letališki varnostniki, ki so konec koncev samo ljudje, ne bodo dovolj profesionalno neprizadeti pri opravljanju svojega dela. Skrbi so se pokazale za upravičene v primeru Negrina, ki ga je narava "obdarila" z miniaturnim penisom.

Sodelavca pretepel z gumijevko
To so opazili njegovi sodelavci s šefom na čelu in začelo se je neusmiljeno zbadanje iz dneva v dan. Negrinu je prekipelo in v torek je na letališkem parkirišču enega od sodelavcev pretepel z gumijevko ter ga prisilil, naj poklekne in prosi odpuščanja.

Sodelavec je to sicer storil, vendar obenem poklical policijo, ki je Negrina dan kasneje, ko je prišel na delo, aretirala. Poleg zbadanja se tako zdaj ubada še z obtožnico zaradi napada, čaka pa ga tudi iskanje nove službe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.