Svet
6 ogledov

Znorel zaradi skenirane moškosti

44-letni Rolando Negrin je pretepel sodelavca, zaradi česar so ga aretirali. (Fo Žurnal24 main
Uslužbencu zvezne uprave za varnost v prometu je prekipelo, potem ko so ga sodelavci, ki so si med urjenjem s telesnimi skenerji ogledali njegovo menda majhno moškost, nenehno zbadali.

Telesni skenerji so sporni od samega začetka, saj človeka dobesedno slečejo in ničesar ne prepustijo domišljiji. Njihova splošna uvedba je postala aktualna, potem ko je Nigerijec Umar Faruk Abdulmutalab lani za božič poskušal razstreliti potniško letalo nad Detroitom z bombo, ki jo je imel v spodnjih hlačah.

Zagovornike pravice do zasebnosti je nemudoma zaskrbelo, da letališki varnostniki, ki so konec koncev samo ljudje, ne bodo dovolj profesionalno neprizadeti pri opravljanju svojega dela. Skrbi so se pokazale za upravičene v primeru Negrina, ki ga je narava "obdarila" z miniaturnim penisom.

Sodelavca pretepel z gumijevko
To so opazili njegovi sodelavci s šefom na čelu in začelo se je neusmiljeno zbadanje iz dneva v dan. Negrinu je prekipelo in v torek je na letališkem parkirišču enega od sodelavcev pretepel z gumijevko ter ga prisilil, naj poklekne in prosi odpuščanja.

Sodelavec je to sicer storil, vendar obenem poklical policijo, ki je Negrina dan kasneje, ko je prišel na delo, aretirala. Poleg zbadanja se tako zdaj ubada še z obtožnico zaradi napada, čaka pa ga tudi iskanje nove službe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.