Act-ION Hotel Neptun – Prvi hotel ob morju s kategorizacijo 5 koles

Foto: LifeClass
Foto: LifeClass
Ali ste vedeli, da se portoroški Act-ION Hotel Neptun uvršča med namestitvene obrate z najbolj celovito ponudbo za kolesarje v Sloveniji? Nič čudnega - prvi hotel s kategorizacijo 5 koles na Obali namreč predstavlja odlično izbiro za ljubiteljske, rekreativne in profesionalne kolesarje. Med drugim se ponaša s sodobno opremljeno kolesarnico in Bike Wash kotičkom. Predvsem kolesarji bodo od sedaj naprej prišli na svoj račun!
Oglej si celoten članek

Foto: LifeClass LifeClass

V LifeClassovem Act-ION Hotelu Neptun so to jesen svojo pestro ponudbo wellness in drugih storitev za športnike oplemenitili z novostmi, ki so namenjeni predvsem kolesarjem in za to prejeli prestižno kategorizacijo 5 koles. Investirali so v sodobno opremljeno kolesarnico za 40 koles s kletko za shranjevanje vrednejših koles in orodjem za popravilo, pralnico in sušilnico koles s funkcijo polnjenja zračnic, namestili so nova zunanja stojala za kolesa ter vzpostavili info točko z uporabnimi informacijami o kolesarskih poteh, izletih, hotelskem rekreacijskem programu in atrakcijah v bližini. Gostom štirizvezdičnega Act-ION Hotela Neptun je v brezplačno uporabo na voljo tudi sodobni fitness center LifeFit, ki olajša priprave na športna tekmovanja ali doprinese k izboljšanju osebnih rekordov.

Športna prehrana po mediteransko

Foto: LifeClass LifeClass

Šport in zdrava, polnovredna hrana gresta z roko v roki. Kuharska ekipa Hotelov LifeClass Portorož pod taktirko chéfa Boruta Jakiča, nekdanjega kuharja slovenske kolesarske reprezentance, bdi nad pripravo jedi, ki so v skladu s prehranskimi potrebami ter željami tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov. Jedi s prilagojeno vrednostjo proteinov, ogljikovih hidratov in soli v hotelskem naselju prepoznate po simbolu kolesarja. Po vnaprejšnjem dogovoru zaključenim skupinam kolesarjev pripravijo menije po naročilu, rekreativnim kolesarjem pa so namenjena ˝kosila za seboj˝, ki jih lahko dan pred načrtovanim izletom naročite na recepciji. Vaš oddih se lahko spremeni v kolesarsko avanturo, tudi, če se zanjo odločite na kraju samem!

Foto: LifeClass LifeClass

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.