Uporabno
1246 ogledov

Act-ION Hotel Neptun – Prvi hotel ob morju s kategorizacijo 5 koles

LifeClass LifeClass
Ali ste vedeli, da se portoroški Act-ION Hotel Neptun uvršča med namestitvene obrate z najbolj celovito ponudbo za kolesarje v Sloveniji? Nič čudnega - prvi hotel s kategorizacijo 5 koles na Obali namreč predstavlja odlično izbiro za ljubiteljske, rekreativne in profesionalne kolesarje. Med drugim se ponaša s sodobno opremljeno kolesarnico in Bike Wash kotičkom. Predvsem kolesarji bodo od sedaj naprej prišli na svoj račun!

LifeClass | Avtor: LifeClass LifeClass

V LifeClassovem Act-ION Hotelu Neptun so to jesen svojo pestro ponudbo wellness in drugih storitev za športnike oplemenitili z novostmi, ki so namenjeni predvsem kolesarjem in za to prejeli prestižno kategorizacijo 5 koles. Investirali so v sodobno opremljeno kolesarnico za 40 koles s kletko za shranjevanje vrednejših koles in orodjem za popravilo, pralnico in sušilnico koles s funkcijo polnjenja zračnic, namestili so nova zunanja stojala za kolesa ter vzpostavili info točko z uporabnimi informacijami o kolesarskih poteh, izletih, hotelskem rekreacijskem programu in atrakcijah v bližini. Gostom štirizvezdičnega Act-ION Hotela Neptun je v brezplačno uporabo na voljo tudi sodobni fitness center LifeFit, ki olajša priprave na športna tekmovanja ali doprinese k izboljšanju osebnih rekordov.

Športna prehrana po mediteransko

LifeClass | Avtor: LifeClass LifeClass

Šport in zdrava, polnovredna hrana gresta z roko v roki. Kuharska ekipa Hotelov LifeClass Portorož pod taktirko chéfa Boruta Jakiča, nekdanjega kuharja slovenske kolesarske reprezentance, bdi nad pripravo jedi, ki so v skladu s prehranskimi potrebami ter željami tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov. Jedi s prilagojeno vrednostjo proteinov, ogljikovih hidratov in soli v hotelskem naselju prepoznate po simbolu kolesarja. Po vnaprejšnjem dogovoru zaključenim skupinam kolesarjev pripravijo menije po naročilu, rekreativnim kolesarjem pa so namenjena ˝kosila za seboj˝, ki jih lahko dan pred načrtovanim izletom naročite na recepciji. Vaš oddih se lahko spremeni v kolesarsko avanturo, tudi, če se zanjo odločite na kraju samem!

LifeClass | Avtor: LifeClass LifeClass