Bliža se sejem nove generacije

Foto: Sejem Agra
Foto: Sejem Agra
Od 25. do 30 avgusta nas v Gornji Radgoni čaka 56. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA.
Oglej si celoten članek

Tradicionalni sejem AGRA se bo tudi letos s številnimi mednarodnimi predstavitvami in novostmi potrdil kot najpomembnejši kmetijsko-živilski sejem tem delu Evrope.

Posebno pozornost bo namenil mladim v agroživilstvu ter zdravi, visoko kakovostni hrani iz naše bližine. Država partnerica bo Makedonija s svojo kulinarično, vinsko in turistično ponudbo. Ob njej se bodo z nacionalnimi in regionalnimi nastopi predstavile Avstrija, Hrvaška, Madžarska, Poljska in Indija.

Video napoved sejemskega dogajanja AGRA 2018

Na 71.300 m2 razstavnih površin bo novosti v kmetijski tehniki in živilskopredelovalni industriji ponujalo 1840 razstavljavcev iz 32 držav. V pokušnjo in nakup ekoloških in najboljših regionalnih izdelkov, dobrot in vin bodo vabili Agrina tržnica, Agrina kuhinja, Vinski hram in letos prvič tudi Medeni hram, urejen v počastitev svetovnega Dneva čebel.

AGRA bo prizorišče za številna družabna tekmovanja in srečanja, znova pa bo bogat tudi sejemski strokovni program. Atraktivne bodo predstavitve avtohtonih pasem živali v hlevih in na maneži, kjer bo vsak dan za obiskovalce na voljo brezplačno jahanje konjev, na sejemski torek pa bo dogajanje popestrilo športno preskakovanje ovir s konji. Posebno doživetje bo tudi ogled bujnih sejemskih vrtov, gozdno-parkovnega nasada in hiške iz slamnatih bal.

Ob naštetem pa AGRA ponuja še veliko drugih, zdravih, okusnih, zabavnih in družabnih razlogov za doživetje prelepega sejemskega dne v Pomurju.

AGRA omogoča nakup rednih vstopnic za odrasle preko spleta in prodajne mreže Mojekarte.si po znižani ceni 6,00 €.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.