DENIM CRUSH - Vstopi v svet denima s Croppom

Foto: Cropp
Foto: Cropp
V najnovejši kolekciji Cropp boste našli različne oblike denim-a: od klasičnega, preko patchwork vzorcev in vse do monogram. Vse to je predstavljeno v kampanji, ki se vizualno nanaša na devetdeseta in zgodnja leta 2000.
Oglej si celoten članek

Za njo

Ženska kolekcija predstavlja: trende, trende in še enkrat trende. Med te trende sodi tudi patchwork. Najdeš ga na hlačah, srajcah in krilih. Klobuk, suknjič in krilo z istim potiskom? Zakaj pa ne! V tej kolekciji se monogram pojavi na jeansu, pleteninah in tudi na dodatkih. Denim s potiskanimi izdelki bandana je popolnoma mlada in sveža kombinacija, ki nas popelje nazaj v viž 90. let. Kolekcijo dopolnjujejo oblačila v nevtralnih barvah, na voljo pa so tudi drzni čevlji in dodatki – z njimi bo tvoja obleka še bolj kul.

Foto: Cropp Cropp

Zanj

V devetdeseta leta prejšnjega stoletja nas popelje tudi moška kolekcija. Denim temelji na klasičnih in za znamko Cropp značilnih oblikah. Našel boš kavbojke različnih krojev: od zelo ozkih do zelo širokih. Glavni del kolekcije sestavljajo modeli, ki se navezujejo na modo iz devetdesetih let prejšnjega stoletja in začetka prvega desetletja leta 2000. To je velika vrnitev h klasičnim, neelastičnim tkaninam - v kombinaciji s širokimi hlačnicami kavbojk, ki so zelo udobne. Izdelki z drznimi potiski, črtami in športnimi bejzbolskimi poudarki dopolnjujejo kolekcijo denima.

Foto: Cropp Cropp

DENIM CRUSH

Kolekcija je promovirana s fotozgodbo, ki nam predstavi vzdušje devetdesetih let prejšnjega stoletja. V glavnih vlogah so trije prijatelji. Indigo je glavna barva slikanja, ki se prav tako ujema z denim oblačili.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.