Uporabno
431 ogledov

DENIM CRUSH - Vstopi v svet denima s Croppom

Cropp Cropp
V najnovejši kolekciji Cropp boste našli različne oblike denim-a: od klasičnega, preko patchwork vzorcev in vse do monogram. Vse to je predstavljeno v kampanji, ki se vizualno nanaša na devetdeseta in zgodnja leta 2000.

1/5
Cropp

Za njo

Ženska kolekcija predstavlja: trende, trende in še enkrat trende. Med te trende sodi tudi patchwork. Najdeš ga na hlačah, srajcah in krilih. Klobuk, suknjič in krilo z istim potiskom? Zakaj pa ne! V tej kolekciji se monogram pojavi na jeansu, pleteninah in tudi na dodatkih. Denim s potiskanimi izdelki bandana je popolnoma mlada in sveža kombinacija, ki nas popelje nazaj v viž 90. let. Kolekcijo dopolnjujejo oblačila v nevtralnih barvah, na voljo pa so tudi drzni čevlji in dodatki – z njimi bo tvoja obleka še bolj kul.

Cropp | Avtor: Cropp Cropp

Zanj

V devetdeseta leta prejšnjega stoletja nas popelje tudi moška kolekcija. Denim temelji na klasičnih in za znamko Cropp značilnih oblikah. Našel boš kavbojke različnih krojev: od zelo ozkih do zelo širokih. Glavni del kolekcije sestavljajo modeli, ki se navezujejo na modo iz devetdesetih let prejšnjega stoletja in začetka prvega desetletja leta 2000. To je velika vrnitev h klasičnim, neelastičnim tkaninam - v kombinaciji s širokimi hlačnicami kavbojk, ki so zelo udobne. Izdelki z drznimi potiski, črtami in športnimi bejzbolskimi poudarki dopolnjujejo kolekcijo denima.

Cropp | Avtor: Cropp Cropp

DENIM CRUSH

Kolekcija je promovirana s fotozgodbo, ki nam predstavi vzdušje devetdesetih let prejšnjega stoletja. V glavnih vlogah so trije prijatelji. Indigo je glavna barva slikanja, ki se prav tako ujema z denim oblačili.