Drage dame, ob dnevu žena ne zamudite tega dogodka

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Po podatkih Združenih narodov povečanje izobrazbe žensk in deklet prispeva k gospodarskemu opolnomočenju žensk in bolj vključujoči gospodarski rasti. Izobraževanje, izpopolnjevanje in ponovno usposabljanje skozi celotno življenjsko dobo - zlasti da bi sledili hitrim tehnološkim in digitalnim preobrazbam, ki vplivajo na delovna mesta - so ključnega pomena za zdravje in dobro počutje žensk in deklet ter njihove možnosti ustvarjanja dohodka in udeležbo na formalnem trgu dela. [1]
Oglej si celoten članek

Ob letošnjem mednarodnem dnevu žena vas vabimo na dogodek Ženske ženskam: z znanjem do prihodnosti, ki bo potekal v ponedeljek, 7. marca 2022 ob 13.00 uri Kavarni Sputnik (Tržaška cesta 128, Ljubljana, 1. nadstropje).

Foto: Pexels Pexels

Na dogodku bomo naslovili pomen izobraževanja žensk za izboljšanje njihovega položaja v sodobni družbi. Predstavili bomo predstavili tudi delovanje Vivinega sklada in sodelovanje med Lions Klubom Ljubljana Viva ter Tuš drogerijami pri njegovem delovanju.

Vivin sklad je sklad Lions Kluba Ljubljana Viva. Njegovo poslanstvo je nuditi podporo ženskam pri njihovem opolnomočenju, izgradnji pozitivne samopodobe, osamosvojitvi in neodvisnosti ter izoblikovanju žensk kot pozitivnega zgleda za njihovo okolico.

Dogodek bo povezovala dr. Maja Zalaznik. Veselimo se druženja z vami.

Foto: Unsplash Unsplash

 

[1] UN Women

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.