Intersport in Adidas presenetila pohodnike na Šmarni gori

Foto: Intersport
Foto: Intersport
V nedeljo (27. novembra) je bil na Šmarni gori prav poseben dan, predvsem za njene obiskovalce. Intersport je v sodelovanju z Adidas Terrex namreč prijetno presenetil ter obdaril pohodnike, ki so prišli na vrh te priljubljene ljubljanske točke.
Oglej si celoten članek

Intersport, največja veriga prodajaln s športno opremo v Sloveniji in Adidas, sta v skupni akciji na nedeljski dan nagradila in spodbudila pohodnike, da kljub, že skoraj zimskim temperaturam, z rekreacijo skrbijo za zdrav življenjski slog. 

Ob vznožju Šmarne gore, na priljubljeni poti “čez korenine”, so pohodniki lahko prejeli žig, s katerim so na vrhu Šmarne gore na posebni točki Intersport – Adidas Terrex lahko prevzeli brezplačen čaj, kupon ugodnosti, najhitrejši pa tudi priročno darilo. Priložnost je bila tudi za ustvarjanje foto spomina, na tabli s podpisi, pa so lahko pustili svoj pečat in potrdili svoj športni podvig tega dneva. 

Foto: Intersport Intersport, Terrex

V športnem kotičku so bili na ogled izbrani kosi pohodniške kolekcije Adidas Terrex, ki je na voljo v prodajalnah Intersport in v spletni trgovini intersport.si.

Adidas je s pohodniško kolekcijo Terrex, ki so jo tudi v Sloveniji sprejeli z navdušenjem, vse bolj priljubljen med rekreativnimi pohodniki.  

Foto: Intersport Inersport, terrex

"Adidas je v pohodniški segment s kolekcijo Terrex vnesel atletski duh znamke, hkrati pa so to uspešno združili z okoljskimi prizadevanji in ugledom znamke, ki med kupci uživa visoko zaupanje," so povedali v Intersportu.   

Obiskovalci Šmarne gore so bili nad akcijo navdušeni. Lep nedeljski dan, ki z vrha Šmarne gore ponuja izjemno lep razgled na Ljubljano z okolico, je na priljubljeno 669 metrov visoko točko privabil številne obiskovalce: od družin, parov, pohodnikov in vseh ostalih, ki so se odločili, da zadnjo novembrsko nedeljo preživijo aktivno.

Foto: Intersport Intersport, terrex

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.