Končno spet pravo poletje z vsem, kar spada zraven!

Foto: Sava Hotels & Resorts
Foto: Sava Hotels & Resorts
Brezskrben oddih v Termah 3000, Termah Ptuj in Zdravilišču Radenci.
Oglej si celoten članek

Čeprav jih je v termah veliko, poletje niso samo bazeni. Poletje je hladna pijača in je sladoled. Poletje so kopalke in je popoldanski dremež. Poletje je vrvež, ki se meša z zvoki narave. Prepustite se poletju brez skrbi v Termah Ptuj, Termah 3000 – Moravskih Toplicah in Zdravilišču Radenci, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

TERME 3000 – MORAVSKE TOPLICE – Obilje dobrega

Foto: Sava Hotels & Resorts Terme 3000 – Moravske Toplice

V Termah 3000 – Moravske Toplice lahko izbirate med tremi hoteli, udobnimi apartmaji, očarljivimi hiškami in prostranim kampom. Umirjena in za zdravje blagodejna ponudba, termalni bazeni in vodni park, čudodelna termo-mineralna voda in pristna prekmurska kulinarika je kombinacija, zaradi katere se gostje radi vedno znova vračajo!

Vodni park Terme 3000 – ko kopanje postane zabava!

Foto: Sava Hotels & Resorts Vodni park Terme 3000

Zunanji del vodnega parka je namenjen zabavi! Čakajo vas adrenalinski in družinski tobogani, med njimi tudi tobogan z vizualnimi efekti. Ko si želite počitka, pa vas v svojo senco povabijo velika prekmurska drevesa.

Foto: Sava Hotels & Resorts Vodni park Terme 3000

Obstajajo tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše. Tobogan Kamikaza je nedvomno v drugi kategoriji! Z višine 22 metrov se spustite proti bazenu, pri čemer se skoraj ne dotikate tobogana pod vami.

Foto: Sava Hotels & Resorts Vodni park Terme 3000

Preizkusite raketni start na toboganu Aqualoop, ki je prvi tobogan s polnim obratom na svetu, z 80 km na uro pa eden najhitrejših toboganov v Evropi!

Terme Ptuj – Imperij dobrega počutja

Foto: Sava Hotels & Resorts Terme Ptuj

V Termah Ptuj vas čaka štetje plavalnih zamahov v vodnem parku, blagodejnost ptujskih termalnih vrelcev, ki vračajo dobro počutje, jutranji sprehod do najstarejšega slovenskega mesta in sproščujoča masaža ter poživljajoča kopel! Zbudite se v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki stoji le lučaj od najstarejšega slovenskega mesta Ptuj.

Termalni park Terme Ptuj - vodna zabava za vse! 

Foto: Sava Hotels & Resorts Termalni park Terme Ptuj

Skok z vodnimi blazinami ali počitek v senci dreves? Vriskanje ob spustu po največjem sistemu toboganov v Sloveniji ali sproščanje ob osvežilni pijači? Svetujemo, da v Termalnem parku Terme Ptuj preizkusite čisto vse! Pisani tobogani ponujajo od spustov z vodnimi blazinami do prostega pada in skokov v osrednjem delu tobogana. Našli boste tobogan za prav vsako stopnjo poguma, navdušene plavalce pa bo razveselil olimpijski bazen s 3 ali 5-metrsko skakalnico za atraktivne skoke!

Foto: Sava Hotels & Resorts Vodni park Terme Ptuj

Počasna reka vabi vse, ki se želite posončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe.

Foto: Sava Hotels & Resorts Termalni park Terme Ptuj

Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Navdušeni otroci in starši se podajo v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačejo čeznje in se pri tem nadvse zabavajo.

Zdravilišče Radenci – Vaš vrelec mladosti 

Foto: Sava Hotels & Resorts Zdravilišče Radenci

Od vrhunskih zdravstvenih programov in termo-mineralne vode z izjemnimi zdravilnimi sposobnostmi  do termalne oaze – vse kar potrebujete za oddih, ob katerem vam zaigra srce, najdete v Zdravilišču Radenci, ki letos praznuje že 140 let skrbi za zdravje! V zdraviliških hotelih Hotelu Izvir in Hotelu Radin se boste ob prijaznih nasmehih zaposlenih, zdravi kulinariki in edinem mineralnem wellnessu v Sloveniji, počutili kot doma!

Termalna oaza Zdravilišča Radenci

Foto: Sava Hotels & Resorts Termalna oaza Zdravilišča Radenci

Termalni park Zdravilišča Radenci vas z 10 bazeni vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode.

Foto: Sava Hotels & Resorts Termalna oaza Zdravilišča Radenci

Poleg termo-mineralne vode, vas bodo navdušili tudi deroča reka, pod- in nadvodne masaže in slapovi.

Foto: Sava Hotels & Resorts Termalna oaza Terme Radenci

V notranjem delu kopališča zagrete plavalce čaka 25-metrski plavalni bazen z navadno vodo, ki je kot nalašč za nabiranje plavalnih kilometrov.

Aktivno odkrivanje okolice na svežem zraku

Pomurje in Štajerska sta še posebej čarobna, če ju odkrivate s kolesa! V okolici Term 3000 in Zdravilišča Radenci številne poti vodijo mimo vinogradov, polj in sadovnjakov ali skozi male pomurske vasice, kjer lahko spoznate, kako so živeli včasih. V bližini Term Ptuj pa lahko raziskujete Haloze ali okolico »Ptujskega morja«, ki skriva številne kotičke, kjer se v neokrnjeni naravi napolnite z svežo energijo. Kolesa si lahko izposodite tudi na recepcijah hotelov.

Foto: Sava Hotels & Resorts Terme 3000

Ugodni poletni paketi v termah

Razmišljate o tem, da bi poletni oddih preživeli v termah? Preverite raznolike pakete v Sava Hotels & Resorts, kjer se najde nekaj za vsakega! Ugodni družinski paketi, v katerih 2 otroka v hotelih letujeta brezplačno, ali paketi za seniorje in paketi za pare, ki med tednom presenečajo z ugodnejšimi cenami!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.