Uporabno
3515 ogledov

Končno spet pravo poletje z vsem, kar spada zraven!

Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts
Brezskrben oddih v Termah 3000, Termah Ptuj in Zdravilišču Radenci.

Čeprav jih je v termah veliko, poletje niso samo bazeni. Poletje je hladna pijača in je sladoled. Poletje so kopalke in je popoldanski dremež. Poletje je vrvež, ki se meša z zvoki narave. Prepustite se poletju brez skrbi v Termah Ptuj, Termah 3000 – Moravskih Toplicah in Zdravilišču Radenci, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

TERME 3000 – MORAVSKE TOPLICE – Obilje dobrega

Terme 3000 – Moravske Toplice | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

V Termah 3000 – Moravske Toplice lahko izbirate med tremi hoteli, udobnimi apartmaji, očarljivimi hiškami in prostranim kampom. Umirjena in za zdravje blagodejna ponudba, termalni bazeni in vodni park, čudodelna termo-mineralna voda in pristna prekmurska kulinarika je kombinacija, zaradi katere se gostje radi vedno znova vračajo!

Vodni park Terme 3000 – ko kopanje postane zabava!

Vodni park Terme 3000 | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Zunanji del vodnega parka je namenjen zabavi! Čakajo vas adrenalinski in družinski tobogani, med njimi tudi tobogan z vizualnimi efekti. Ko si želite počitka, pa vas v svojo senco povabijo velika prekmurska drevesa.

Vodni park Terme 3000 | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Obstajajo tobogani za pogumne in tobogani za najpogumnejše. Tobogan Kamikaza je nedvomno v drugi kategoriji! Z višine 22 metrov se spustite proti bazenu, pri čemer se skoraj ne dotikate tobogana pod vami.

Vodni park Terme 3000 | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Preizkusite raketni start na toboganu Aqualoop, ki je prvi tobogan s polnim obratom na svetu, z 80 km na uro pa eden najhitrejših toboganov v Evropi!

Terme Ptuj – Imperij dobrega počutja

Terme Ptuj | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

V Termah Ptuj vas čaka štetje plavalnih zamahov v vodnem parku, blagodejnost ptujskih termalnih vrelcev, ki vračajo dobro počutje, jutranji sprehod do najstarejšega slovenskega mesta in sproščujoča masaža ter poživljajoča kopel! Zbudite se v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki stoji le lučaj od najstarejšega slovenskega mesta Ptuj.

Termalni park Terme Ptuj - vodna zabava za vse! 

Termalni park Terme Ptuj | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Skok z vodnimi blazinami ali počitek v senci dreves? Vriskanje ob spustu po največjem sistemu toboganov v Sloveniji ali sproščanje ob osvežilni pijači? Svetujemo, da v Termalnem parku Terme Ptuj preizkusite čisto vse! Pisani tobogani ponujajo od spustov z vodnimi blazinami do prostega pada in skokov v osrednjem delu tobogana. Našli boste tobogan za prav vsako stopnjo poguma, navdušene plavalce pa bo razveselil olimpijski bazen s 3 ali 5-metrsko skakalnico za atraktivne skoke!

Vodni park Terme Ptuj | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Počasna reka vabi vse, ki se želite posončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe.

Termalni park Terme Ptuj | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Navdušeni otroci in starši se podajo v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačejo čeznje in se pri tem nadvse zabavajo.

Zdravilišče Radenci – Vaš vrelec mladosti 

Zdravilišče Radenci | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Od vrhunskih zdravstvenih programov in termo-mineralne vode z izjemnimi zdravilnimi sposobnostmi  do termalne oaze – vse kar potrebujete za oddih, ob katerem vam zaigra srce, najdete v Zdravilišču Radenci, ki letos praznuje že 140 let skrbi za zdravje! V zdraviliških hotelih Hotelu Izvir in Hotelu Radin se boste ob prijaznih nasmehih zaposlenih, zdravi kulinariki in edinem mineralnem wellnessu v Sloveniji, počutili kot doma!

Termalna oaza Zdravilišča Radenci

Termalna oaza Zdravilišča Radenci | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Termalni park Zdravilišča Radenci vas z 10 bazeni vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode.

Termalna oaza Zdravilišča Radenci | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Poleg termo-mineralne vode, vas bodo navdušili tudi deroča reka, pod- in nadvodne masaže in slapovi.

Termalna oaza Terme Radenci | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

V notranjem delu kopališča zagrete plavalce čaka 25-metrski plavalni bazen z navadno vodo, ki je kot nalašč za nabiranje plavalnih kilometrov.

Aktivno odkrivanje okolice na svežem zraku

Pomurje in Štajerska sta še posebej čarobna, če ju odkrivate s kolesa! V okolici Term 3000 in Zdravilišča Radenci številne poti vodijo mimo vinogradov, polj in sadovnjakov ali skozi male pomurske vasice, kjer lahko spoznate, kako so živeli včasih. V bližini Term Ptuj pa lahko raziskujete Haloze ali okolico »Ptujskega morja«, ki skriva številne kotičke, kjer se v neokrnjeni naravi napolnite z svežo energijo. Kolesa si lahko izposodite tudi na recepcijah hotelov.

Terme 3000 | Avtor: Sava Hotels & Resorts Sava Hotels & Resorts

Ugodni poletni paketi v termah

Razmišljate o tem, da bi poletni oddih preživeli v termah? Preverite raznolike pakete v Sava Hotels & Resorts, kjer se najde nekaj za vsakega! Ugodni družinski paketi, v katerih 2 otroka v hotelih letujeta brezplačno, ali paketi za seniorje in paketi za pare, ki med tednom presenečajo z ugodnejšimi cenami!