Michelinovi chefi so za SPAR pripravili ekskluzivne izdelke

Foto: Spar
Foto: Spar
Tu v ponovoletnem času lahko svoje ustvarjanje popestrite z izdelki SPAR PREMIUM, ki so jih ustvarili trije Michelinovi chefi – Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč.
Oglej si celoten članek

Priznani chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč so skupaj s Sparovim razvojnim oddelkom in številnimi slovenskimi dobavitelji sodelovali od pomladi in ustvarili šestnajst ekskluzivnih izdelkov SPAR PREMIUM. Izdelke spoznajte v prispevku, na koncu pa vam zaupamo, s katero SPAR PREMIUM novostjo je podjetje SPAR razveselilo zdravstveno osebje na covid oddelkih sedmih bolnišnic po državi.

Chef Uroš Štefelin prisega na gorenjske korenike in predstavlja štruklje

Kot je že iz naslova razvidno, je Chef Uroš Štefelin pri snovanju receptov črpal iz svojih gorenjskih korenin. Pripravil je tri različice odličnih SPAR PREMIUM skutnih štrukljev: prepričali vas bodo lešnikovi štruklji s suhimi hruškami; poskusite lahko štruklje s pehtranom in suhimi hruškami; nad štruklji s suhimi slivami pa bodo navdušeni vsi ljubitelji klasike. Pa že veste, kateri je najboljši način za pripravo? Chef predlaga, da hladne rezine štrukljev postavite v ponev z maslom in jih na srednje močnem ognju segrevajte ter »popekajte«, da postanejo hrustljave na obeh straneh. Štruklje nato preložite na krožnik, v ponev dodajte žlico medu in nekaj kapljic limoninega soka ter nastalo omako pokapljajte po štrukljih. Spoznajte še ostale izdelke chefa Štefelina in kliknite tukaj.

Chef Gregor Vračko navdušuje z gurmanskimi namazi

Gregor Vračko je kuharsko pot začel v gostilni svojih staršev, profesionalno kariero pa je kasneje nadaljeval v svetovno znanih restavracijah v Evropi in Združenih državah Amerike. Ustvaril je SPAR PREMIUM namaze, ki bodo vaše brbončice popolnoma očarali; poskusite kremast namaz iz laškega fižola, doživite pa tudi edinstven okus namaza iz aromatične bučne prge. Če ste ljubitelj paštet, boste še bolj navdušeni nad namazom iz prašiča krškopoljca. Chef predlaga, da vse omenjene namaze preizkusite na kosu odličnega kruha, s krekerji ali grisini, lahko pa poskusite tudi nekaj novega in z namazom napolnite  polovičke trdo kuhanih jajc. Vse izdelke chefa Vračka najdete tukaj.

Ste za raviole po receptu Uroša Fakuča?

Dobrote izpod rok Uroša Fakuča so vam sedaj bližje kot kadarkoli, saj izdelke z njegovim podpisom najdete v Sparu. Posebej za SPAR je pripravil dve različici SPAR PREMIUM raviolov iz pirinega testa – s staranim sirom Tolminec in tartufi. Ravioli so kuhani v le štirih minutah, jedi pa lahko preprosto dodate omako po izbiri ali pa jo popestrite z izbranim kosom mesa.

Vse izdelke chefa Fakuča poiščite tukaj, chef pa je med drugim pripravil tudi SPAR PREMIUM šefovo torto lešnik-cappuccino. Z okusno torto so v podjetju SPAR razveselili zdravstvene delavce na covid oddelkih sedmih bolnišnic po državi.

SPAR zdravstvenim delavcem podaril kat 70 SPAR PREMIUM šefovih tort

V podjetju SPAR Slovenija so se odločili, da obdarijo zdravstvene delavce na covid oddelkih v UKC Ljubljana in UKC Maribor ter v splošnih bolnišnicah na Jesenicah, Novem mestu, Celju, Murski Soboti in Izoli. Podarili so jim skupno 70 šefovih tort, ki so nastale po recepturi chefa Fakuča, ročno pa so jih pripravili slaščičarji in slaščičarke iz Pekarne SPAR.

Vrhunsko torto in vse ostale izdelke po receptih priznanih chefov lahko poskusite tudi vi in jih uporabite pri pripravi okusnih jedi. Navdušite najbližje, nekaj inspiracije za vrhunskih jedi pa poiščite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.