Naši orli so leteli visoko in daleč

Foto: NLB
Foto: NLB
Tudi s pomočjo srčnih navijačev. Po dveh letih samevanja tribun se je življenje v Planico vrnilo v najboljšem možnem smislu – s spektakularnimi poleti naših orlov.
Oglej si celoten članek

Dolina pod Poncami je pretekli vikend ponovno gostila finale svetovnega pokala v smučarskih skokih,  NLB – Zlati sponzor slovenskih nordijskih reprezentanc in Uradni sponzor Planice 2022, pa je poskrbel za inovativno aktivacijo sponzorstva pod imenom »Vsi smo orli«. S posebno tehnologijo so namreč vsem prisotnim v Planici kot tudi tistim, ki so tekme spremljali od doma, omogočili objavo “selfija” na velikem zaslonu ob izteku letalnice – v treh tekmovalnih dneh so navijači v podporo našim orlom prispevali več kot 1300 »selfijev«. 

Foto: NLB NLB

V okviru aktivacije so v NLB želeli izpostaviti dejstvo, da orli niso le na zaletišču velikanke, temveč tudi v avditoriju pod njo in vse okoli nas. Vsi namreč s svojo podporo pomagamo slovenskim skakalcem, da letijo še više, še dlje, do novih izjemnih dosežkov.

Foto: NLB Planica

In res so tudi letos leteli izjemno. Da pa se bodo orli lahko urili in razvijali tudi v prihodnosti, bodo v NLB Nordijskemu društvu Rateče-Planica za razvojne programe otrok in mladine donirali 8.000 evrov. 

Foto: NLB Planica

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.