Uporabno
246 ogledov

Naši orli so leteli visoko in daleč

NLB NLB
Tudi s pomočjo srčnih navijačev. Po dveh letih samevanja tribun se je življenje v Planico vrnilo v najboljšem možnem smislu – s spektakularnimi poleti naših orlov.

Dolina pod Poncami je pretekli vikend ponovno gostila finale svetovnega pokala v smučarskih skokih,  NLB – Zlati sponzor slovenskih nordijskih reprezentanc in Uradni sponzor Planice 2022, pa je poskrbel za inovativno aktivacijo sponzorstva pod imenom »Vsi smo orli«. S posebno tehnologijo so namreč vsem prisotnim v Planici kot tudi tistim, ki so tekme spremljali od doma, omogočili objavo “selfija” na velikem zaslonu ob izteku letalnice – v treh tekmovalnih dneh so navijači v podporo našim orlom prispevali več kot 1300 »selfijev«. 

NLB | Avtor: NLB NLB

V okviru aktivacije so v NLB želeli izpostaviti dejstvo, da orli niso le na zaletišču velikanke, temveč tudi v avditoriju pod njo in vse okoli nas. Vsi namreč s svojo podporo pomagamo slovenskim skakalcem, da letijo še više, še dlje, do novih izjemnih dosežkov.

Planica | Avtor: NLB NLB

In res so tudi letos leteli izjemno. Da pa se bodo orli lahko urili in razvijali tudi v prihodnosti, bodo v NLB Nordijskemu društvu Rateče-Planica za razvojne programe otrok in mladine donirali 8.000 evrov. 

Planica | Avtor: NLB NLB