Nizki škornji in gležnjarji v najlepših barvah jeseni: Top modeli te sezone

Foto: Deichmann
Foto: Deichmann
Jesensko obdobje nam je že postreglo s prvimi hladnejšimi dnevi in se odelo v najlepše barve, ki so tudi nas navdihnile, da smo poiskali najlepše kose, s katerimi boste zasijale na vseh svojih poteh.
Oglej si celoten članek

To sezono nas bodo razveseljevali topli, zemeljski odtenki in čudovite kombinacije elegantne klasike z vidnejšimi modnimi dodatki, kot so kovinske zaponke, tanjše ali debelejše verige in minimalistične svetleče barvne okrasne linije na obodu, podplatu ali vrhu izbranega čevlja.

V ospredju so modeli iz pravega usnja, ki nas bodo zaščitili pred vsakršnimi vremenskimi pogoji in nam omogočili še bolj udoben korak, kar pa je zapoved te jeseni: udobje v kombinaciji s praktičnostjo obutve. Vrača se priljubljeni chelsea stil in priljubljeni debelejši podplati, ki vas bodo navdušili v vseh kombinacijah. 

 “Kamorkoli greš” je tudi slogan prekrasne nove jesenske kolekcije v Deichmannu, ki pomeni prav to – da si zlahka izberete model, ki bo ustrezal prav vsaki priložnosti. Kombinirajte izbrane kose s prekrasno torbico v ujemajočih se barvah in že ste pripravljene na novo jesensko avanturo!

Chic v belem 

Foto: Deichmann Deichmann Foto: Deichmann Deichmann

Se vam zdi, da svetlejši odtenki ne sodijo v jesensko obdobje? Prav nasprotno – to jesen so zelo v trendu prav beli elegantni nizki škornji, v klasičnem ali chelsea stilu, ustvarjeni za privabljanje pogledov in pravi navdih za najlepše stajlinge. Zablestite z izborom usnjenih nizkih škornjev v svetlejših odtenkih in si ustvarite dobro razpoloženje tudi v dnevih, ko nam vreme ne bo najbolje služilo!

Za piko na i izberite takšne s posebno zaponko ob strani in malce debelejšim podplatom.

Chelsea trend: Modna zapoved te jeseni 

Foto: Deichmann Deichmann Foto: Deichmann Deichmann

Priljubljeni chelsea stil bo zagotovo preplavil jesensko obarvane ulice, saj sodi med modne zapovedi te jeseni. Tako je, ponovno se vrača, tokrat v najbolj bleščeči in krasni izvedbi dosedaj! Minimalistični dodatki ob strani ali na podplatu vas bodo prepričali, da ga vključite v svoj vsakdanji stajling, prav tako pa se bo odlično obnesel pri bolj elegantnih večernih kombinacijah.

Foto: Deichmann Deichmann

Udobno in praktično: Nizki škornji za vsako priložnost

Udobno in praktično je nosilna nit Deichmannove kolekcije “Kamorkoli greš” in prav takšni so nizki škornji v vseh odtenkih barv. Še posebno priljubljene letos so prave jesenske – zemeljske barve in odtenki, kot so rdeča, temno oranžna, rjava, siva in klasična črna, ter nianse vmes. Za pridih ekstravagance so poskrbeli minimalistični modni dodatki, ki spremljajo celotno linijo, v obliki posebnih šivov, svetlečih kroglic ali dodanih srebrnih, zlatih ali sivih linij ob strani.

Če pa obožujete bolj vidne dodatke, izberite model z bolj drznimi zaponkami, verigami ali okrasnimi elementi na vrhu in ob robu, ali pa z zadrgo v kovinskih odtenkih.

Foto: Deichmann Deichmann Foto: Deichmann Deichmann

Celotna kolekcija je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.
Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.