Uporabno
2681 ogledov

Nizki škornji in gležnjarji v najlepših barvah jeseni: Top modeli te sezone

Deichmann Deichmann
Jesensko obdobje nam je že postreglo s prvimi hladnejšimi dnevi in se odelo v najlepše barve, ki so tudi nas navdihnile, da smo poiskali najlepše kose, s katerimi boste zasijale na vseh svojih poteh.

To sezono nas bodo razveseljevali topli, zemeljski odtenki in čudovite kombinacije elegantne klasike z vidnejšimi modnimi dodatki, kot so kovinske zaponke, tanjše ali debelejše verige in minimalistične svetleče barvne okrasne linije na obodu, podplatu ali vrhu izbranega čevlja.

V ospredju so modeli iz pravega usnja, ki nas bodo zaščitili pred vsakršnimi vremenskimi pogoji in nam omogočili še bolj udoben korak, kar pa je zapoved te jeseni: udobje v kombinaciji s praktičnostjo obutve. Vrača se priljubljeni chelsea stil in priljubljeni debelejši podplati, ki vas bodo navdušili v vseh kombinacijah. 

 “Kamorkoli greš” je tudi slogan prekrasne nove jesenske kolekcije v Deichmannu, ki pomeni prav to – da si zlahka izberete model, ki bo ustrezal prav vsaki priložnosti. Kombinirajte izbrane kose s prekrasno torbico v ujemajočih se barvah in že ste pripravljene na novo jesensko avanturo!

Chic v belem 

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Se vam zdi, da svetlejši odtenki ne sodijo v jesensko obdobje? Prav nasprotno – to jesen so zelo v trendu prav beli elegantni nizki škornji, v klasičnem ali chelsea stilu, ustvarjeni za privabljanje pogledov in pravi navdih za najlepše stajlinge. Zablestite z izborom usnjenih nizkih škornjev v svetlejših odtenkih in si ustvarite dobro razpoloženje tudi v dnevih, ko nam vreme ne bo najbolje služilo!

Za piko na i izberite takšne s posebno zaponko ob strani in malce debelejšim podplatom.

Chelsea trend: Modna zapoved te jeseni 

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Priljubljeni chelsea stil bo zagotovo preplavil jesensko obarvane ulice, saj sodi med modne zapovedi te jeseni. Tako je, ponovno se vrača, tokrat v najbolj bleščeči in krasni izvedbi dosedaj! Minimalistični dodatki ob strani ali na podplatu vas bodo prepričali, da ga vključite v svoj vsakdanji stajling, prav tako pa se bo odlično obnesel pri bolj elegantnih večernih kombinacijah.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Udobno in praktično: Nizki škornji za vsako priložnost

Udobno in praktično je nosilna nit Deichmannove kolekcije “Kamorkoli greš” in prav takšni so nizki škornji v vseh odtenkih barv. Še posebno priljubljene letos so prave jesenske – zemeljske barve in odtenki, kot so rdeča, temno oranžna, rjava, siva in klasična črna, ter nianse vmes. Za pridih ekstravagance so poskrbeli minimalistični modni dodatki, ki spremljajo celotno linijo, v obliki posebnih šivov, svetlečih kroglic ali dodanih srebrnih, zlatih ali sivih linij ob strani.

Če pa obožujete bolj vidne dodatke, izberite model z bolj drznimi zaponkami, verigami ali okrasnimi elementi na vrhu in ob robu, ali pa z zadrgo v kovinskih odtenkih.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Celotna kolekcija je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.