Pozor! Zdaj lahko porabite še te vladne bone

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenska finančna uprava nas je petnajstega v mesecu zopet razveselila z novimi vladnimi boni. Njihov namen je spodbujanje digitalne vključenosti, kar pomeni, da jih bodo upravičenci tokrat lahko vnovčili za nakup računalniške opreme. Že veste, kje jih boste zapravili?
Oglej si celoten članek

Pravijo, da nas tehnologija združuje. Z njeno pomočjo lahko sklepamo prijateljstva, služimo, poslušamo glasbo, beremo o aktualnem dogajanju po svetu, ustvarjamo in se učimo. Tehnologija je postala del nas, zato je prav, da se z njo tudi dobro spoznamo. Prav zato je slovenska vlada določila, da vsem upravičencem digitalnih bonov 22' podari 150 evrov.  

Foto: Profimedia Digitalni boni 22'

Pomembne informacije o digitalnem bonu 22'

Od 15. junija do 30. novembra 2022 bodo upravičenci digitalnih bonov 22' prejeli bon v višini 150 evrov, ki je namenjen nakupu računalniške opreme. Do digitalnega bona 22' ste upravičeni vsi, ki ste 12. marca 2022 imeli stalno prebivališče v Republiki Sloveniji in ste bili takrat:

  • šoloobvezen otrok, vpisan v 7., 8. ali 9. razred,
  • dijak srednje šole,
  • študent višje šole po predpisih o višjem strokovnem izobraževanju,
  • študent študijskega programa prve, druge ali tretje stopnje po predpisih o visokem šolstvu.

Do digitalnega bona 22' ste upravičeni tudi tisti, ki izpolnjujete zgornje pogoje in se šolate v tujini. Dotičnih 150 evrov lahko zapravite ob nakupu računalniške opreme, kot je prenosen, tablični ali namizni računalnik, računalniški zaslon, tipkovnica, miška, spletna kamera, slušalke z mikrofonom, več funkcijske naprave, optični čitalnik (skener), tiskalnik, 3D tiskalnik.

Digitalne bone bo možno tudi združiti. Z izjavo o združitvi digitalnih bonov jih bodo za skupni nakup tako lahko skupaj vnovčili bratje, sestre, polbratje in polsestre.

Foto: Profimedia Računalnik, študent, digitalni boni

Digitalni boni so pri Anni vredni več!

Glede na to, da 15. junij že nestrpno trka na naša vrata, se moramo podvizati in dobro pozanimati, kje za manj denarja dobimo več kakovostnih izdelkov. K sreči je vašega iskanja konec, saj ste kliknili na članek, ki vam prinaša novico tedna! Kje se splača unovčiti digitalni bon?

Podjetje Anni že marljivo pripravlja številne računalniške sete, ki so primerni tako za začetnike kot tudi za profesionalce. Ob unovčiti digitalnega bona stranke čaka tudi brezplačna dostava, za piko na i pa se bodo izbrani izdelki pred vašimi vrati pojavili že naslednji dan! 

Foto: Trgovina Anni Trgovina Anni

Anni je en korak pred ostalimi ponudniki, saj v njihovi spletni trgovini že sprejemajo prednaročila. Količine najbolj želenih izdelkov so omejene zato priporočamo, da se hitro lotite spletnega nakupovanja in si tako zagotovite najboljše izdelke na trgu. Pri samem plačilu pa bodite pozorni le, da izberete plačilo z DIGITALNIM BONOM). Na dan, ko digitalni boni pridejo v veljavo, se trgovina Anni odpre že ob 00:00 in bo odprta celih 24 ur, pri njih pa bo tudi največji slovenski YouTuber Pero Martić, ki ga lahko povprašate za mnenje o računalniški opremi. Le kdo drug vam bo svetoval bolje kot mojster računalniške opreme osebno?

Foto: Trgovina Anni Trgovina Anni

Anni ponuja široko paleto vodilnih računalniških naprav, kot so prenosni računalniki znamke ASUS, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft, tablični računalniki znamke Apple, Huawei, Estar, Samsung, Lenovo, tiskalnike in optične tiskalnike znamke Brother, Canon, EPSU in še mnogo več. Prepričani smo, da boste za vaš digitalni bon kar največ dobili prav na Anni.si.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.