Praznična darila za vaše najdražje

Foto: Odeja Odeja
Že razmišljate o novoletnih darilih? Za vas smo zbrali nekaj idej.
Oglej si celoten članek

Mesec december je tu, najlepši čas v letu, čas dobrih želja, prijaznih stiskov rok in bleščečih lučk. V kateri barvi letos sije vaša novoletna smrečica? Mogoče v žareči rdeči kot je naša mehka bombažno-satenasta posteljnina Savana ali pa k njej pripadajoča okrasna blazina? Obdarovanje ob koncu leta za marsikoga predstavlja prav posebno opravilo in izziv, zato smo se odločili, da vam letos priskočimo na pomoč.

IDEJA ZA DARILO ŠT. 1: Mehka posteljnina Savana

Foto: Odeja Odeja Pred nakupom tega darila vašega obdarovanca povprašajte o najljubši barvi. Naj izbira med ognjeno črno-oranžno, žarečo rdečo, turkizno modro, umirjeno bež ali jagodno ametist barvo. V teh barvah smo namreč oblikovali našo novo kolekcijo bombažno-satenaste posteljnine Savana. Zanjo je značilen čudovit naravni preplet v skrbno izbranih barvnih kombinacijah – po eni strani so simpatično razigrane, po drugi pa uglajeno zadržane. Savana bo vsekakor spremenila vaš oziroma spalni prostor vašega obdarovanca, saj spalnica s Savano zasije v povsem drugačni luči. Posteljnino si oglejte tukaj.

IDEJA ZA DARILO ŠT. 2: Komplet odeje in vzglavnika iz organskega bombaža in volne

Foto: Odeja Odeja Kako najbolje izraziti pozornost, skrb za zdravje in toplino, kot z mehko odejo in udobnim vzglavnikom? Podarite Organic Lux Wool Medium odejo, ki je narejena iz najkvalitetnejšega 100 % bombaža in volne iz organske predelave. Spanje s to odejo omogoča popolno naravno sprostitev, ki še tako zahtevne napolni z energijo za cel dan. Za odlično podporo glavi izberite vzglavnik Organic Medium, ki nudi prijetno oporo in omogoča zdravo lego telesa. Popolno darilo iz naravnih materialov izberite tukaj!

V novem letu vam želimo, da vas spremljata zdravje ter uspeh na vseh področjih. Naj bodo odnosi iskreni, vaše življenje pa iskrivo ter polno lepih, udobnih in toplih trenutkov v objemu vašega doma tudi z našimi izdelki. Do konca leta vas v Odeji razvajamo še z 20 % prazničnim popustom. Vabljeni po toplo odejo, udoben vzglavnik iz spominske pene, odličen prehod v novo leto pa vam lahko pričara tudi posteljnina iz satena. Razvajajte sebe in svoje najdražje in jih obdarite z udobjem, mehkobo in toplino, ki so značilni za naše izdelke. Se vidimo v trgovinah Odeja ali na odeja.si.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.